CEBİNİZDEN Mİ ALDINIZ?

Salgın döneminde Çivril Devlet hastanesine alınan solunum cihazı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif seçimi öncesi adaylar arasında tartışmaya neden oldu.

Gündem Yayın: 10 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 10.07.2021 10:04:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi adına alınan solunum cihazı vesilesiyle verilen teşekkür plaketi için düzenlenen törene çağrılmayan yönetim kurulu üyesi Zeki Karahan yönetim kurulu arkadaşlarına sitem etti.  Plaket törenin Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif seçimleri öncesi propaganda olarak kullanıldığına dikkat çeken başkan Karahan “ödül töreninden bizim neden haberimiz yok” dedi.

 

Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Kredi kefalet Kooperatif seçimleri öncesi aday gruplar öncesi tartışma yaşandı. Yönetim kurulu olarak hastane başhekiminin verdiği teşekkür plaketini almaya giden Kredi Kefalet Kooperatif odası başkan adayı Cengiz Tanışmanı eleştiren Esnaf odası başkanı Zeki Karahan “Esnaf Kredi kooperatifi Yönetim kurulu olarak hastaneye yapılan hibe ile alınan solunum cihazını seçim propagandası olarak kullanan yönetim kurulu sanki 3 kişiden ibaretmiş gibi gösteren Bizler yönetim kurulu üyesi olarak neden haberimiz yok niye fotoğrafta yokuz solunum cihazını cebinizden mi aldınız!!???” diyerek tepki gösterdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.