ÇEVAK ÇİVRİLLİ ÖĞRENCİLER İÇİN STANT AÇTI

Çivrilli Üniversite Öğrencilerine maddi destek sağlamak için kurulan ÇEVAK, Elma festivalinde de öğrenciler için çalışıyor.

Eğitim Yayın: 22 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 22.09.2024 09:58:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Eğitim ve öğrencilere destek amacıyla kurulan Çivrilliler Eğitim Vakfı (ÇEVAK) 19 - 22 2024 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Elma Tarım ve Kültür festivallinde stant açtı. Kurdukları stantta satış yapan ÇEVAK Kadın Kolları gönülleri elde ettikleri geliri burs geliri olarak Vakfa bağışladı.

 

Kurulduğu 1985 yılından itibaren eğitim ve öğrencilerin yanında olan ÇEVAK, öğrencilerin yararına stant açtı. Festival sokağında kurulan stantta ÇEVAK gönüllü kadınların yaptığı gıda ve el işi ürünlerinin satışı yapılıyor. Stantta yapılan satıştan elde edilen gelirin öğrencilerin eğitimi amacıyla kullanıldığını belirten ÇEVAK Çivril Şube Başkanı Mahmut Sarıca gönüllü kadınların stant açarak burslara destek olmak istediğini ifade etti. Sarıca verdiği bilgide ÇEVAK’ın Çivrilli öğrenciler için çalışmaya devam ettiğini belirterek “tek gayesi eğitim ve öğrenci olan ÇEVAK, bu yılda Elma festivalinde stant açarak öğrencilere destek sağlamak için çaba sarf ediyor. Gönüllülerden oluşan kadın grubumuz dört güren festivalde evlerinde hazırladıkları gıda ve el işi ürünleri satarak ÇEVAK’tan burs alan öğrenciler için satışa sunuyor” dedi.

 

Çivrillilerin ÇEVAK standına büyük ilgi gösterdiğini belirten Mahmut Sarıca “Çivrillilerin kalbinde yer edinen vakfımız yaptığı her çalışmada Çivrillilerden büyük destek görüyor. Bu yılda açtığımız stant Çivrilliler ve gönüllülerden büyük destek gördü. Çivrilli eğitim gönüllüleri standımızı ziyaret ederek ellerinden geldiği kadar öğrencilere destek olmaya çalıştı” dedi.

 

ÇEVAK Standını ziyaret eden Çevak Yönetim Kurulu başkanı Dr. Hüseyin Güngören ve Mütevelli Heyeti Başkanı Alaeddin Kameroğlu çalışmalarından dolayı ÇEVAK Gönüllülerine teşekkür etti. Eğitime destek olana herkesin ülkenin kalkınması adına büyük bir görev ifa ettiğini belirten ÇEVAK Mütevelli Heyeti başkanı Alaeddin Kameroğlu “burada ve ÇEVAK’ın farklı bürümlerinde görev yapan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Çivrilli öğrencilerin daha kaliteli eğitim görmeleri için çalışan emek harcayan herkes kutsal ve ulvi bir görev yapmaktadır” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.