CHP 93.YAŞINI KUTLADI

CHP Çivril İlçe Örgütü partinin 93’ncü kuruluş yıl dönümünü düzenlenen törenle kutladı.

Siyaset Yayın: 09 Eylül 2016 - Cuma - Güncelleme: 09.09.2016 12:00:31
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Törende Çivril Eski Belediye başkanı Hakkı Aslan ve bazı CHP’li Belediye meclis üyelerinin olmaması dikkati çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütü tarafından, partinin 93’ncü kuruluş yıldönümünü nedeniyle tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene, CHP İlçe başkanı Ömer Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Atatürk Anıtı önünde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Ardından Atatürk Anıtına çelenk koyan CHP Çivril İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu  "CHP, kurulduğu bugünden yana Atatürk ilke ve devrimlerinin, özgürlüklerinin, demokrasinin ve emeğin yılmaz bekçisi olmuştur. CHP, Türkiye ve demokrasiyi kuran parti olarak, Türkiye’nin aydınlık geleceğini hedefleyen, ezilenlerin ve halkın partisi olarak halkımızı kucaklamaya devam edecektir" dedi.

Cumhuriyet Meydanındaki tören sonrası CHP’liler kutlama törenine parti binasında devam etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.