CHP ÇİVRİL ÖRGÜTÜ PARTİ BİNASINDA BAYRAMLAŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril İlçe Örgütü Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Siyaset Yayın: 19 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 19.06.2024 11:12:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril İlçe Örgütü, Kurban Bayramı'nın 3'üncü günü bayramlaştı. Parti binasında gerçekleşen bayramlaşma programına Çivril Belediye Başkanı Semih Dere de katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Çivril İlçe Örgütü, Kurban Bayramının 3'üncü günü samimi bir ortamda bayramlaştı. İlçe Başkanı Bedri Ataş ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programı samimi bir ortamda sohbet havasında gerçekleşti.

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde ilçe binasında gerçekleşen bayramlaşma programına; Çivril Belediye Başkanı Semih Dere başta olmak üzere Başkan yardımcısı Tansel Ergut, CHP belediye meclis üyeleri, CHP Kadın Kolları Çivril İlçe Yöneticileri, mahalle başkanları ve partililer katıldı. Bayramlaşma programında CHP Denizli Milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’un bayram mesajlarının okundu. Mesajların okunmasının ardından CHP İlçe Örgütü Başkanı Bedri Ataş partililerin bayramını kutladı.

Bedri Ataş, "Bayramı Birlikte Karşılamanın Sevinci ve Mutluluğu İçindeyiz"

Bayramlaşma programında katılanlara teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Başkan Ataş konuşmasında, “Birlik ve beraberliğimizin en güzel sembollerinden olan Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Millet olmanın en önemli özelliklerinden biri, sevinçte ve hüzünde birlikte hareket edebilme, bütün bir toplumun aynı duyarlılığı hissedebilmesidir. Toplumumuz için büyük anlam taşıyan bayramlar sevginin, umut ve coşkunun yaşandığı birlik, paylaşma ve hoşgörünün en güzel sergilendiği özel günlerdir. Bayramla gelen bu olumlu havada birlik ve dayanışma ruhumuzu arttırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı çoğaltmalıyız. Bayram günlerinin sevinç ve coşkusunu tüm yaşantınız boyunca yüreğinizde hissetmeniz ve bu huzur ve mutluluğunu daima yaşamanız dileğiyle” diyerek programa katılanların Kurban Bayramını kutladı.

 

Semih Dere “Bu Bayram Huzur ve Barış Dolu Türkiye’nin başlangıcı olsun

Bayramlaşma programına katılan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’de partilerle birlikte olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek “Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Kurban Bayramı, paylaşmanın, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin ülkemizde en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerdendir. Bugün, toplumumuzu kutuplaştırma çabalarına, ekonomik krize ve pek çok soruna rağmen, bayrama kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Dileğimiz, adaletin sağlandığı, gelir adaletsizliğinin ortadan kalktığı, barış ve huzurun daim olduğu bir Türkiye'de nice bayramlar kutlamaktır. Bu Kurban Bayramı’nın, özlemini duyduğumuz barış ve huzur dolu bir Türkiye’nin başlangıcı olmasını temenni ediyorum. Başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere tüm Çivrillilerin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Çivril İlçe Örgütü Bayramlaşma programı konuşmaların ardından sohbet ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.