CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ GÜLİZAR BİÇER KARACA ÇİVRİL'İ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Denizli Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet meclisi (TBMM) Grup Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca Çivril’i geldi. Karaca ziyaret kapsamında CHP İlçe Örgütü ve Çivril belediyesini ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 29 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2024 13:10:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

CHP Denizli Milletvekili ve TBMM Grup başkanvekili Gülizar Biçer karaca Çivril’de çalışma ziyaretinde bulundu. Çivril programına CHP Çivril İlçe örgütü ziyareti ile başlayan Karaca, parti binasında ilçe yönetimi ve partililer ile bir araya geldi. Parti binası girişinde İlçe Başkanı Bedri Ataş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan vekil Karaca bir süre partililer ile sohbet etti. Ülke gündemi ve yaşanan siyasi gelişmeler hakkında parti üyelerine bilgi veren CHP’li vekil Gülizar Biçer karaca partililerin sorularını yanıtlayarak istek ve taleplerini de dinledi.

 

CHP Parti binası ziyaretinin ardından Çivril Belediyesini ziyarete den Gülizar Biçer Karaca bir süre Belediye başkanı Semih Dere ve Belediye meclis üyeleri ile görüştü.

 

Belediye ziyaretinde çalışanlar ve Başkan Semih Dere tarafından karşılanan Gülizar Biçer Karaca belediye birimlerini ziyaret ederek görevli personel ile sohbet etti. Belediyede işlem yaptıran vatandaşlar ile de bir süre sohbet eden Gülizar Biçer Karaca daha sonra Belediye Başkanı Semih Dere ile makamında görüştü. Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede vekil Biçer Karaca Çivril için yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Başkan dere ile fikir alışverişinde bulundu.

 

Çivril için hazırlanan projeler için Belediye Başkanı Semih Dere’ye destek olmaya hazır olduğunu belirten CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca “birlikte Çivril ve Denizli’mizi ülkemizi daha güzel hale getirmek için çalışıyoruz. Başkanımızın Çivril için hazırladığı projelere destek olmak en öncelikli görevimiz. Çivril bizim gözbebeğimiz” dedi.

 

Belediye ziyaretinin ardından beraberindekiler ile birlikte Gürpınar Mahallesine geçen CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca mahalle halkı bir araya geldi. Gürpınar mahallesinde taziye ziyareti de yapan Milletvekili Karaca daha sonra Çivril’den ayrıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.