CHP'NİN KONTENJAN ADAYI ÇİVRİL’DE İLGİ GÖRMEDİ

CHP kontenjan adayı sessizce geldi, sakin bir program yapıp döndü.

Siyaset Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 13:46:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli üçüncü sıra Milletvekili adayı Gelecek Partili Sema Silkin Ün Çivril’de seçim gezisi yaptı.

 

Millet ittifakı bünyesinde seçime giren Gelecek Partisi Denizli Milletvekili adayı Sema Silkin Ün, seçim gezisi için Çivril’e geldi. Cumhuriyet Halk Partisi kontenjanından listeye giren Sema Silkin Ün, CHP’li yönetici ve belediye meclis üyeleri ve Gelecek Partisi ilçe yöneticileri ile birlikte Irgıllı ve Gümüşsu mahallelerinde vatandaş ziyareti yaptı.

 

Çivril programını Çivril Şoförler ve Otomobilciler odası iftar programı ile tamamlayan Sema Silkin Ün daha sonra Çivril’den ayrıldı.

 

Gezi ile ilgili olarak, CHP İlçe başkanlığından bilgilendirme yapılmaması ve program sonrası sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalardan Çivril programı ve gezilere dair fotoğraf ve bilgi paylaşımı yapılmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.