ÇİVRİL ATASAY KAMER MYO 245 ÖĞRENCİSİNİ MEZUN ETTİ

1995 -1996 öğrenim döneminde açılan Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu 28’inci dönem mezunlarını verdi. 245 öğrencinin mezun olduğu tören, PAÜ Kınıklı Kampüsü Kapalı Spor salonunda düzenlendi.

Eğitim Yayın: 14 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 14.06.2024 18:32:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu mezuniyeti büyük coşku ve katılım ile yapıldı. Kınıklı Kampüs Yerleşkesinde düzenlenen mezuniyet törenine öğrenci ve velileri büyük ilgi gösterdi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını PAÜ Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu müdürü Dr. Öğretim görevlisi Sami Eşmen yaptı. Okul Müdürü Dr. Eşmen konuşmasından Çivril Meslek Yüksek Okulu’nun Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki önemli birimlerden biri olduğunu belirterek 28. Dönem mezunları vermekten ve 245 öğrenciyi hayat yolculuğuna uğurlamaktan dolayı gururlu olduklarını belirtti. Okul Müdürü Dr. Sami Eşmen konuşmasında “Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu olarak, yaklaşık 2 yıl önce ‘Üniversite Hayatın Rehberidir” düsturuyla başladığımız eğitim öğretim yolculuğunda bugün 28. dönem mezunlarını uğurlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu önemli ve anlamlı günde sizleri aramızda görmekten duyduğumuz mutluluk ve onurun bir ifadesi olarak hepinize hoş geldiniz diyor, sizleri saygıyla selamlıyorum.

Üniversitemizin kuruluşuyla birlikte 1992 yılında kurulan yüksekokulumuz köklü sayılabilecek bir tarihe geçmişe sahiptir. 1995-1996 eğitim-öğretim yılında öğretim yolculuğuna başlamış olan yüksekokulumuz, halen aktif 7 programı, 792 kayıtlı öğrencisi ile 30 yıllık süreçte bugüne kadar 4.000 üzerinde öğrencisini mezun vermiştir. Bu dönem itibariyle 245 öğrencimizi daha hayata hazırlamış olmanın haklı gururuyla bir eğitim-öğretim dönemini daha başarıyla tamamlamış bulunmaktadır. Pamukkale Üniversitesi olarak, öğrencilerimize nitelikli bir akademik eğitim vermenin yanında; kariyer planlamalarına, üniversiteden çalışma yaşamına geçişlerinde uyum sağlayabilmelerine ve mezuniyet sonrasında kendi özelliklerine uygun işlere yerleşmelerine, kariyer psikolojik danışmanlığı yoluyla yardımcı olmayı da amaçlamaktayız. Yüksekokulumuzdan aldığınız bu eğitim ile birlikte, yaşamdan ve zorluklardan yılmayarak, daha çok çalışarak gelecekte başarılı birer meslek elemanı yani “aranan eleman” olacağınıza yönelik inancımız tamdır” ifadelerine yer vererek mezun olan öğrencileri tebrik etti.

 

Okul Müdürü Dr. Sami Eşmen’in açılış konuşmasının ardından Pamukkale Üniversitesi Atasay Kamer MYO bölümlerinde derece yapan öğrencilere onur belgesi verildi. Okul birincisi olan öğrencinin mezuniyet kütüğüne plaket çakmasıyla devam eden mezuniyet töreni bölümlerinden başarı ile mezun olana öğrencilere geçici mezuniyet belgesi verilmesi ile devam etti.

 

Öğrencilerin mezuniyet belgesi almasının ardından mezun olan öğrencilere okul müdürü Dr. Sami Eşmen tarafından okul mezuniyet yemini okutuldu. Mezuniyet töreni öğrencilerin kep atması ve çekilen hatıra fotoğrafı çekimleri ile sona erdi.

 

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine öğrencilerin yanı sıra öğrencilerin velileri ve okulun akademik personeli ile öğrenci yakınları katıldı.

 

Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulundan 2023 -2024 döneminde Bankacılık ve Sigortacılık programı, Bilgisayar Programcılığı programı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı, Dış Ticaret programı, Maliye programı, Emlak Yönetimi programı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı olmak üzere 7 programda 245 öğrenci mezun oldu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.