ÇİVRİL BELEDİYESİ YENİ DÖNEM İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Çivril Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı başkan Semih Dere başkanlığında yapıldı. Meclis üyelerinin eksiksiz katıldığı yeni dönemin ilk meclis toplantısında komisyon üyesi seçimleri yapıldı.

Gündem Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 13:18:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Nisan Ayı meclis toplantısı yapılan iki birleşim ile tamamlandı. 14 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında 2023 yılı Faaliyet Raporu oylandı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan meclis toplantısının birinci birleşim birinci oturumu katip üye seçiminin yapılmasıyla devam etti. Meclisin en genç üyeleri Selahattin Tuğrul ile Sinan genç yapılan oylamada üç yıl görev yapmak için Çivril Belediye Meclisi katip üyeliğine seçildi. 

 

Katip üye seçimini ardından yapılan Meclis birinci başkan vekili seçiminde Tansel Ergut meclis başkan vekili olarak seçildi. Ersan Özgür ve Sinan Genç’in Encümen üyesi seçiminin ardından yapılan Plan Bütçe Komisyon Üyesi seçimi yapıldı. Plan Bütçe Komisyonuna CHP’li meclis üyeleri Adem Alan, Koray Eren ve Mustafa Altıntaş seçilirken AK Parti’den Cemil Doğan Yeniden Refah Partisi meclis üyesi Lütfi Karaman seçildi. İmar ve Bayındırlık Komisyon için yapılan seçimde Mustafa Cem Kılınç, Selahattin Tuğrul, İhsan Caran, Zübeyde Yiğit ve Lütfü Karaman komisyon üyeliğine seçildi.

 

Nisan Ayı meclis toplantısı Komisyon üyelerinin seçiminin ardından 2023 yılı Faaliyet Raporunun oylanması ile devam etti. Yapılan oylamada CHP belediye meclis üyeleri çekimser oy kullanırken, MHP’li meclis üyeleri Ret oyu verdi. Yeniden Refah Partisi meclis üyeleri Faaliyet raporuna evet oyu verirken AK Partili meclis üyelerinden Ahmet Akkoyun da faaliyet Raporuna evet oyu verdi.

 

Oylamada AK partili meclis üyeleri ret oyu verirken meclisin yeni üyesi Zübeyde Yiğit, 2023 yılı faaliyet Raporuna çekimser oy verdi.

 

Yapılan oylama ile 2023 yılı Faaliyet Raporu meclisten geçerken Nisan Ayı meclis toplantısının son bölümünde 2023 yılı Denetim Komisyonu Raporu okunarak meclis üyelerine bilgi verildi.

 

Semih Dere başkanlığında yapılan Nisan ayı meclis toplantısı meclis üyelerinin toplu hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.