ÇİVRİL IŞIKLI MİLLET BAHÇESİ HİZMETE AÇILDI

Konumu ve barındırdığı sosyal tesisler ile Ege Bölgesinin en güzel Millet bahçelerinden biri olan Işıklı Millet bahçesi açıldı.

Gündem Yayın: 15 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2024 11:51:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Başkanlığı tarafından 2021 yılında yapımına başlanan Çivril Işıklı Millet bahçesi hizmete açıldı. Çivril Belediyesi sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşım ile Millet Bahçesinin hizmete girdiğini duyurdu.

 

Tarihi Eumania kentinin olduğu alanda Akgöz pınarlarını da içinde bulunduran 1103 metrekare alanda çocuk oyun grupları, spor alanları, millet kıraathanesi, yürüyüş yolları, ahşap ve cam teras alanları ve dinlenme alanları ile Ege bölgesinin en büyük Millet Bahçelerinden biri olan Çivril Işıklı Millet Bahçesinin açıldığı yapılan paylaşım ile duyuruldu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Çivril Belediyesi birlikte Işıklı Millet Bahçesinde bulunan kafeyi vatandaşların hizmetine açtı. Tarihi ve doğal güzelliklere sahip Işıklı Akgöz Pınarları’nda bulunan kafede çeşitli içecekler, atıştırmalıklar gelen ziyaretçilere hizmet veriyor. Özenle tasarlanan kafeterya vatandaşlardan tarafından yoğun ilgi görüyor. Doğa ile iç içe olan kafenin dinlenmek için vatandaşların uğrak noktalarından biri olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; “Denizli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tarihi ve doğal güzelliklere sahip Işıklı Millet Bahçesindeki kafeteryayı hemşerilerimizin hizmetine açtık. Hizmete açtığımız andan itibaren turistlerin yanı sıra, mahalle sakinleri de kafenin sunduğu hizmetlerden faydalanıyor. Kafenin bulunduğu alan hem tarihi hem de doğal güzelliklere sahip bir yer. Buraya gelen vatandaşlar, doğal güzelliklerden de doyasıya istifade ediyor. Doğa harikası Işıklı Akgöz Pınarları’nda yer alan Millet Bahçesine ve hizmete açtığımız cafeye yediden yetmişe herkesi bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

Yorumlar (2)
Musa Tozkoparan
19.08.2024 23:17
Akgöz pınarı da düzenlenmeli.
Levent
15.08.2024 14:15
İnşallah belediye sosyal tesis olarak insanımıza hizmet verir. Başkasına devredilirse ne olabileceğini tahmin edebiliyorum hayırlı olsun
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.