ÇİVRİL OSB HÂLİHAZIR HARİTALARI ONAYLANDI

Denizli Sanayi Odası (DSO) Denizli Valiliği ve Çivril Belediyesi tarafından projesi hazırlanan Çivril Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Gündem Yayın: 12 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.08.2024 10:33:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril OSB ile ilgili devam eden çalışmalar kapsamında DSO tarafından hazırlanan hâlihazır harita onaylandı. OSB hâlihazır haritası Belediye başkanı Semih Dere tarafından imzalandı. Başkan Dere imza sonrası yaptığı değerlendirmede Çivril OSB ‘nin Çivril istihdam ve üretim merkezi olacağını ifade etti.

 

Çivril ve Denizli ekonomisine büyük katkı sağlaması hedeflenen Çivril Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili proje ve hazırlık çalışmaları DSO ve Çivril Belediyesi öncülüğünde devam ediyor. OSB’nin en kısa sürede hayata geçmesi için büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Semih Dere “ülke, bölge ve ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak, Çivril’i üretim ve istihdam merkezi yapacak Çivril OSB’nin işlemlerini hızlı ve emin adımlarla tamamlıyoruz. En kısa sürede ilk kazmayı vurup OSB’yi Çivril’e kazandıracağız” dedi.

 

Halihazır haritaların onaylayan Başkan Dere yaptığı değerlendirmede “Çivril Karma Organize Sanayi bölgemizin halihazır harita planlarını onayladık. Organize Sanayi bölgesinin faaliyete geçmesiyle birlikte ilçemiz, bölgenin üretim ve istihdam merkezi olacak. Çivril’imize hayırlı olsun,” dedi.

 

Belediye Başkanı semih Dere, halihazır haritanın onaylanması ile OSB projesinde önemli bir eşiği daha aştıklarını ifade ederek  “Organize Sanayi Bölgesi, Çivril ve bölgesinin ekonomik yapısını güçlendirerek yeni iş fırsatları sağlayacak” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.