ÇİVRİL OSB İLE HER ANLAMDA GELİŞİP BÜYÜYECEK

Çivril Organize Sanayi Bölgesi tanıtım toplantısının ikincisi, çok sayıda iş insanı ve yatırımcının katılımıyla yapıldı. Toplantıda Girişimci ve sanayiciler Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bilgilendirildi.

Gündem Yayın: 08 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.11.2023 12:39:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Tren İstasyonunda bulunan Belediye toplantı salonunda yapılan toplantıda 370 BİN dekarlık fabrika alanının ön talebinin alındığı açıklandı.

 

Toplantıya Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ev sahipliği yaparken Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ile Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri toplantıya konuşmacı olarak katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Niyazi Vural faaliyete geçecek Çivril OSB ile Çivril’in değerinin artacağına dikkat çekti. Başkan Vural konuşmasında “tarım ve turizm kenti Çivril, yapılacak olan OSB ile sanayi ve üretim merkezi olacak. Yatırımcı ve girişimcilerin attıkları adımlar Çivril’e büyük bir değer katacak, katılım ve desteklerinizde dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

 

Çivril OSB ile birlikte hayat geçecek demiryolu hattının Çivril ürünlerinin ülke içi ve dışında daha büyük pazarlara ulaşacağını belirten Başkan Vural “1990 yılına kadar çalışan tren yolumuzun yeniden hayat geçirilmesi ile ilgili olarak Ulaştırma Bakanlığı çalışmalarımız devam ediyor. Uşak tren hattına bağlanacak Çivril tren yolu ile Çivril’de üretilen ve işlenen ürünler düşük maliyet ve hızlı bir şekilde İzmir ve İstanbul’a ulaşacak” dedi.

 

Çivril’in ürettiği tarımsal ürünlerin, kurulacak Organize Sanayi Bölgesi bünyesindeki işletme ve tesislerde işlenerek katma değer kazanacağını da sözlerine ekleyen başkan Vural “tarımsal ürünlerin üretim merkezi konumundaki Çivril OSB ile birlikte yeni bir boyut kazanacak ve üretilen ürünler katma değer kazanarak satışa sunulacak. Buda ülke ekonomimize büyük kazanç sağlayacak” dedi.

 

Çivril OSB ile kent sanayi anlamında daha da büyüyecek

 

Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın konuşmasının ardından konuşan Denizli Sanayi Odası (DSO) başkanı Selim Kasapoğlu’da toplantıya katılan yatırımcı ve sanayicilere attıkları adım için teşekkür ederek “burada en önemli şey sizlerin Çivril OSB için istekli olmanız. Denizli sanayi Odası olarak bildiğimiz ne varsa sizlerle paylaşmaya OSB’nin hayat geçmesi için sizlere ön ayak olmaya hazırız. Çivril her anlamda kendini ispatlamış bir kent. OSB ile Denizli ve Ege bölgesinde önemli yatırım ve cazibe merkezi olacak. Denizli barındırdığı OSB’leri ile önemli bir sanayi kenti. Çivril’de kurulacak OSB ile bu değer büyüyecek” dedi.

 

Başkan Vural OSB İçin Büyük Emek Harcadı

 

OSB’nin kurulum aşamasında Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın büyük emek harcadığına dikkat çeken DSO Başkanı Selim Kasapoğlu “burada Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’a ayrı bir teşekkür etmek istiyorum, başkan Vural OSB’nin kurulum aşamasında büyük fedakarlık yaptı halen de enerjisinin büyük kısmını bu işe ayırıyor. Çivril için sarf ettiği çaba takdire şayan bir çaba” dedi.

Toplantı, konuşmaların ardından toplantıya katılan sanayici ve yatırımcıların DSO Başkanı Selim Kasapoğlu ve yöneticilere sorduğu soru ve sohbet ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.