ÇİVRİL YÜZÜNÜ GÜNEŞ’E DÖNECEK

İYİ Parti Çivril Belediye Başkan adayı olarak açıklanan İsmail Çorbacıoğlu çalışmalarına başladı.

Siyaset Yayın: 16 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.02.2024 09:59:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İYİ parti İlçe Başkanı ve ilçe yönetimi ile bir araya gelen Çorbacıoğlu çalışmaların yol haritasını çizdi. İYİ parti kurucu ilçe başkanlığı görevinden sonra İYİ Parti’nin Belediye Başkan adayı olmaktan onur duyduğunu belirten Çorbacıoğlu “İYİ’lerin olduğu her yere Güneş Doğacak. Çivril 31 Martta yüzünü güneşe dönecek,1 Nisan’da aydınlık bir güne uyanacak” dedi.

 

2014 2019 yılları arasında İYİ Parti Çivril Belediye Meclis üyeliği yapan İsmail Çorbacıoğlu Çivril Belediye Başkan adayı olmaktan ve Çivril’e hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. İYİ parti İlçe yönetimi ve Belediye meclis üyeleri ile bir araya gelen Çorbacıoğlu İYİ Parti’nin yerel seçimlerde Çivril’de en fazla oy alan parti olacağını belirtti.

Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu İlçe Binasında partillerle yaptığı toplantıda yaptığı değerlendirmede  “İYİ Parti’nin kuruluş amacı huzur ve istikrar içinde bir ülke oluşturmak. Bizim de amacımız yerel seçimleri kazanarak huzur ve istikrar içinde bir Çivril oluşturmak. Her anlamıyla gelişen Çivril’imizi İYİ Parti iktidarı ile daha ileriye götürmek istiyoruz” dedi. AK parti iktidarının hem genel siyaset hem de yerel siyasette işleri içinden çıkılmaz hale getirdiğini belirten İsmail Çorbacıoğlu “AK Parti yirmi yıldır ülkenin tüm değerlerini alt üst etti. Yer altı ve üstü kaynaklarını peşkeş çekti. Ekonomi, sağlık, eğitim ve güvenlik konularını yerle bir etti. İYİ Parti olarak ülkemizi kuruluş ayarlarına döndürmek yeniden Cumhuriyet ve değerlerine sahip çıkmak için çalışıyoruz. Çivril’de de amacımız son 10 yılda yıkılan yok edilen değerleri yeniden inşa etmek. Çivril’i yeniden Denizli’nin en değerli en gözde ilçesi haline getirmek” dedi.

 

Denizli'de Yasin Öztürk, Çivril'de İsmail Çorbacıoğlu

 

Çivril seçmeninin İYİ Parti’ye büyük ilgi gösterdiğini belirten İYİ parti İlçe başkanı Koray Eren’de yaptığı değerlendirmede “en büyük gücümüz Çivril halkı ve seçmeni. Bizlere büyük bir sevgi ve muhabbet besliyorlar bunun farkındayız. Seçimlerde Çivril’in kazananı İYİ parti olacak. Denizli’de Büyükşehir belediye başkan adayımız hemşerimiz Çivrilli Yasin Öztürk, Çivril’de de İsmail Çorbacıoğlu başkanımız ile seçimin galibi olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.