ÇİVRİL’DE BAYRAM TEMİZLİĞİ GELENEĞİ DEĞİŞMEDİ

Çivril'de yeni dönemde başlayan ‘Bayram Temizliği’ Kurban Bayram öncesinde de yapıldı.

Yaşam Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 14:28:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Semih Dere’nin göreve gelmesiyle başlayan sokak ve caddelerin yıkanması, Kurban Bayramı öncesi de yapıldı. Belediye Temizlik Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Hükümet ve Uşak Caddesi ile Cumhuriyet meydanını deterjanlı su ile yıkadı.

 

Çivril'de Ramazan Bayramında başlayan sokak ve caddelerin yıkanmasına Kurban Bayramında da devam edildi. Başkan Semih Dere’nin talimatı ile Hükümet Caddesinde başlayan temizlik çalışmaları Uşak Caddesi ile devam etti. Sokak ve caddelerin yıkanması Cumhuriyet Meydanının yıkanması ile tamamlanırken çalışma ilgili Çivril Belediye Başkanı Semih Dere daha temiz bir Çivril için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Dere değerlendirmesinde “Ramazan Bayramında başlattığımız sokak ve caddelerimizin yıkanmasına Kurban Bayramı öncesinde de devam ediyoruz. Cumhuriyet meydanı ile ilçemizin ana caddeleri olan Hükümet ve Uşak Caddelerini deterjanlı su ile yıkayarak bayram hazırlığımızı tamamladık. Bu vesile ile Çivrilli hemşerilerimin Kurban bayramını kutlar temiz bir Çivril için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Yapılan temizlik ve yıkama çalışmalarını takdir eden esnaflar “yıllardır yapılmayan temizlik Semih başkan ile yapıldı. Personele ve başkana emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.