ÇİVRİL'DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Semih Dere Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 19:02:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Tren Yolu tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programı sonrası Kaymakam ve Belediye Başkanı Çivril Huzurevini ziyaret etti.

 

Çivril’de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında çok sayıda vatandaş katıldı. Çivril Belediyesi Tren Yolu Sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programına STK ve Siyasi Parti temsilcileri ile Çivrilli iş insanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma programına katılanların bayramlarını kutlayarak birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Kaymakam Akbulut, “Allah nice bayramlara barış ve huzur içerisinde ulaştırsın. Ramazan Bayramı’nın Çivril’imize, devletimize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Çivril’de ki bayramlaşma programı Kaymakam Hasan Akbulut ile Belediye Başkanı Semih Dere’nin Çivril Huzurevi ziyareti ile devam etti. Çivril Huzurevinde kalan misafirleri ziyaret eden Kaymakam ve Belediye başkanı huzurevi sakinleri ile sohbet ederek bayramlarını kutladı.

 

Bayramlaşma programı İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Koçak Mahallesi ziyaretleri ile devam sona erdi.

 

Bayramlaşma programı dahilinde Koçak Mahallesini ziyaret eden Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye başkanı Semih Dere, köy meydanında vatandaşlarla bayramlaşarak bir süre sohbet etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.