ÇİVRİL'DE ÇOCUKLAR SÖMESTR TATİLİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Sömestr tatilinde çocuklara farklı etkinlikler düzenleyen Çivril Belediyesi, öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde değerlendirmesine olanak sağladı.

Eğitim Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 08:16:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi ile öğrenciler için sinema günleri ve atölye etkinlikleri organize eden Çivril Belediyesi, öğrenciler için Nasreddin Hoca ve Palyaço gösterisi düzenledi. Tren İstasyonu Sosyal tesislerinde düzenlenen gösteriye çok sayıda çocuk aileleri ile birlikte katıldı.

 

Cuma günleri çocuklar, Cumartesi gün de yetişkinler için sinema günleri düzenleyen Çivril Belediyesi sömestr tatilinde öğrenciler için tiyatro ve Nasreddin hoca gösterileri organize etti. Büyük ilgi gören gösteride çocuklar gönüllerince eğlenirken aileler de çocukları ile keyifli vakit geçirmenin tadına vardı. Etkinliği öğrencilerden gelen talep ve istekler doğrultusunda düzenlediklerini belirten Belediye başkanı Niyazi Vural “okul ziyaretlerimizde öğrencilerimizden gelen en büyük istek sinema ve tiyatro gösterileri yapılmasıydı. Hafta sonu sinema gösterimlerimiz devam ediyor sömestr tatilinde de Nasreddin Hoca ve palyaço gösterileri düzenleyerek öğrencilerimizin güzel bir tatil geçirmelerini ikinci dönem derslerine daha iyi hazırlanmalarını istedik.

 

Sömestr tatilinde çocukları ödüllendirmek istediklerini belirten Başkan Vural “çeşitli aktivitelerin de yer aldığı sinema Günleri etkinliğimizde sevgili çocuklarımız, o minicik dünyalarında hafızalarında unutulmaz anlar zamanlar ve hatıralar biriktirecekler. Çocuklarımız sinema keyfi yaşarken onlara eşlik eden ailelerimiz de bir sosyal yaşam ve cazibe merkezi olan Belediye Sosyal tesislerimizde hoşça vakit geçiriyorlar” dedi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.