ÇİVRİL’DE DEĞERLER EĞİTİMİ TOPLANTISI YAPILDI

Çivril’de, Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında toplantı düzenlendi.

Eğitim Yayın: 26 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 26.09.2024 10:04:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle yürüttüğü ÇEDES Projesi kapsamında yeni eğitim öğretim yılı ÇEDES toplantısnı gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gök başkanlığındaki toplantıda, eğitimde çevre bilincinin artırılması ve öğrencilerin çevre dostu bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla 2024 -2025 eğitim öğretim döneminde yapılacak faaliyetler, projeler ve iş birlikleri değerlendirildi.

 

Yeni eğitim yılında ÇEDES kapsamında yürütülecek projelerle, ilçedeki okullarda çevre bilincini artırmaya yönelik farkındalık çalışmaları, geri dönüşüm faaliyetleri ve yeşil alanların korunması gibi konuların ele alındığı 2024 -2025 Eğitim Öğretim yılı ÇEDES toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gök başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen ÇEDES Projesi kapsamındaki Koordinasyon Kurulu toplantısına İlçe müftülüğü adına Faruk Beddur, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü adına Sedat Koçak ve Tülay Kırgıl, Kızılcasöğüt Ortaokulu Din Kültürü öğretmeni Nefer Orhan, Ali Ceylan Anaokulu Müdür Yardımcısı Dinçer Horsunlu ile İlçe Milli eğitim şube Müdürü Zeki Kerim katıldı.

 

Kurul Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök toplantının amacının öğrencilerin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak olduğunu belirterek ÇEDES faaliyetleri ve yıl içinde yapılacak projeler ile Çivril’in daha yaşanabilir bir çevreye sahip olma yolunda önemli adımlar atacağını kaydetti. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.