ÇİVRİL’DE ÖĞRENCİ VE VELİLERİN COŞKUSU STADA SIĞMADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104’üncü yılı düzenlenen etkinlik ve tören ile kutlandı.

Gündem Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 08:59:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çivril’de coşkuyla kutlandı. Atatürk anıtında başlayan kutlama töreni büyük katılıma sahne olurken etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi. Kutlama töreninin sabahki kısmı Cumhuriyet Meydanında bulunana Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürünün çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile Cumhuriyet meydanındaki tören sona erdi.

 

Cumhuriyet Meydanındaki törene İlçe Kaymakamı Hasan Akbulut Belediye Başkanı Semih Dere başta olmak üzere protokol üyeleri, STK temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri,öğrenciler, şehit aileleri ve gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Çivril’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104’üncü yılı kutlamaları, ilçe stadında düzenlenen program ile devam etti. 10.45’te başlayan program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Öğrencilerin okuduğu şiirler ve gösterilerinin ardından Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.

 

Bayram kutlamaları kapsamında öğrenciler arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Öğrenciler arasında yapılan yumurta taşıma, halat çekme ve çuval yarışmaları renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmalara katılan çocuklar, birbirleriyle yarışmanın yanı sıra eğlenerek keyifli zaman geçirdiler.

 

İlçe stadındaki kutlama töreni öğrencilerin kortej yürüyüşü ile sona erdi.

 

İlçe Stadında düzenlenen bayram kutlamasında stadı dolduran binlerce kişi bayram coşkusunu doyasıya yaşarken öğrencilerde unutamayacakları bir bayram kutlaması yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı için Çivril Belediyesi Cumhuriyet Meydanı, Denizli caddesi ve ilçe stadını Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile süsledi.

 

Bayram kutlamaları Çivril Belediyesi tarafından Bayraktepe Mesireliğinde düzenlenen Uçurtma şenliği ve Müzikli Çocuk Tiyatrosu ile sona erdi.

 

Uçurtma Şenliği ve Tiyatro gösterisine katılan çocuklar aileleri ve arkadaşları ile bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.