ÇİVRİL’DE SAĞLIK HAFTASI KAPSAMINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Çivril İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Ekipler çalışmalar kapsamında 3 – 9 Eylül Halk Sağlığı Haftasında kanser bilgilendirmesi yaptı.

Sağlık Yayın: 05 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2024 10:15:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mahalle ve köy ziyaretleri ile toplum sağlığı adına önemli çalışmalara imza atan Çivril İlçe sağlık Müdürlüğü ekipleri Halk Sağlığı haftasında Kızılcasöğüt ve Merkez Aile Sağlığı merkezleri ile Çivril Devlet Hastanesinde kanser bilgilendirme çalışması yaptı.

 

Sağlık kurumlarına gelen vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıtan ve sorularını yanıtlayan ekipler kanser ’de erken tanı, teşhis ve tedavinin önemini anlattı. Çalışma ile ilgili olarak Denizli İl Sağlık Müdürlüğü yapılan çalışmalar ile ilgili olarak resmi internet sayfasından yaptığı bilgilendirmede kanser ve erken tanının önemine dikkat çekerek “Çivril İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında ‘Farkında Ol Taramanı Yaptır Kanseri Engelle’ sloganıyla Kızılcasöğüt ve Merkez Aile Sağlığı Merkezi ile Çivril Devlet  Hastanesinde vatandaşlara kanserde erken teşhisin önemi, kanser taramaları ve tedavi yöntemleri hakkında eğitim verilip broşürler dağıtıldı” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.