ÇİVRİL'DE ŞEHİT GÜVENLİK GÜÇLERİ İÇİN LOKMA HAYRI YAPILDI

İstanbul’da uğradığı saldırı sonucunda şehit düşen Şeyda Yılmaz ve şehit güvenlik güçlerinin ruhlarına lokma döktürüldü. Çivril Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde yapılan lokma hayrına yüzlerce Çivrilli katıldı.

Yaşam Yayın: 27 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 27.09.2024 16:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Çivril Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, şehit olan meslektaşları için lokma döktürdü. İstanbul’da uğradığı saldırı sonrası şehit olan Şeyda Yılmaz başta olmak üzere tüm emniyet şehitlerinin ruhu için döktürülen lokma, Çivril Belediyesi önünde dağıtıldı.

 

İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi’nin yaptığı dua ile başlayan Lokma hayrına Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, CHP, Ak Parti, MHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları, STK temsilcileri, Muharip gaziler derneği üyeleri, Muhtarlar, Belediye Meclis üyeleri şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Lokma hayrına vatandaş ve öğrenciler büyük ilgi gösterirken öğle namazından önce başlayan etkinlik öğleden sonra sona erdi. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.