ÇİVRİL'DE YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Çivril’de şehriler arası yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen şarjlı motosiklet kazaya sebep oldu. Kazada şarjlı motor sürücüsü hayatını kaybetti.

Yaşam Yayın: 20 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 20.09.2024 17:46:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Edinilen bilgiye göre şarjlı motosikleti ile çevreyolundaki yaya geçidinden yolun karşına geçmeye çalışan Yaşar Çiftçi’nin (86) motosikletine, Uşak Denizli karayolunda seyreden Enes Ç. (20) idaresindeki 20 L 6029 plakalı araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle şarjlı motor hurdaya dönerken motor sürücüsü Yaşar Çiftçi asfalta savruldu.

 

Kazaya ilk müdahaleyi çevrede bulunan esnaf ve yoldan geçen diğer araç sürücüleri yaparken olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde motosiklet sürücüsü Yaşar Çiftçi’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Yaşar Çiftçi’nin naaşı Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken Yaşar Çiftçi’nin arazisine sondaj kuyusu açtırmak için usta aramak için yolun karşına geçemeye çalıştığı bildirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.