Çivrili Birlikte 2023'e taşıyacağız

Yayın: 24 Aralık 2013 - Salı - Güncelleme: 24.12.2013 11:35:36
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Çivril’i mevcut durumunda çok daha ileriye götürmek hedefimizdir diye konuşan Gürcan Güven şunları söyledi, “Modern belediyecilik anlayışı sosyal ekonomik kültürel ve demokratik bir çerçeve üzerine oturtularak demokratik kültüre sahip, çoğulculuğu ve katılımcılığı önemseyen, sözü  olanın sözünü söyleyeceği, söylenen sözlerin dinleneceği ve hayata geçirileceği, duran ve yerinde sayanların değil, yürüyen ve koşanların olduğu, ben-sen-o değil 'biz' fikrinin olduğu bir belediyecilik anlayışı. Düşüncelerimizi verimli bir şekilde hayata geçirebilmek ve başarılı olabilmek için sürekli faal durumda bir ARGE ve proje merkezi oluşturulacaktır. Ayrıca ilçemizdeki tüm kamu kurum ve yöneticileriyle koordineli bir çalışma içerisinde olacağız. Şehrimizin insan kaynaklarını en verimli bir şekilde kullanarak yetişmiş insanlarımızı Çivril’le ilgilenir hale getireceğiz. Yapacağımız her önemli işte Stk'lara, kamu kurum kuruluşlarına, muhtarlarımıza, belediye çalışanları ve yöneticilerine, belediye meclisine yine çok kıymetli Çivril halkının görüşlerine önem vereceğiz” dedi.

 

“Çivril’i Birlikte 2023’e taşıyacağız”

 

Çivril halkını çalışmalarımıza katıyorken, hangi bölge ile ilgili çalışma planlanmışsa o bölgenin sakinlerini muhakkak bu çalışmaya dahil olacaktır. Mesela Çarşı mahallesinde yapılacak bir çalışmaya mahalle muhtarı ve sakinleri katılacak. Bütün bu söylediklerimizi yapıyorken desteği başta sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan, ilimiz Milletvekillerinden ve halkımızdan alacağız. Sonuç olarak Çivril’imizi başbakanımızın ortaya koyduğu 2023 vizyonuyla buluşturacak bir özlemle, el ele gönül gönüle vererek yaşanabilir ve özlenen bir Çivril haline getireceğiz

 

“Çivril’i olduğu yerde sayan değil ileriye giden bir şehir yapmak istiyorum”

 

Çivril Belediye Başkanlığı için yola çıkarken dünümden aldığım başarı rüzgarıyla geleceğe yelken açmayı hedefledim. Fırsatları yakalamak aklın işidir. Fırsatları değerlendirmek, ortaya çıkarmak çalışmanın, sebatın, dinanizmin ve disiplinin eseridir. Bu disiplin ve başarı yeni fırsatlar oluşturmak içindir, iş alanları sağlamak içindir ve yeni umutlar doğurmak içindir. Şehrim ve şehrimin insanının ne istediğini bilen birisi olarak hedefim bilgi ve tecrübe harmanıyla durmaksızın çalışarak Çivrili mevcut durumunda çok daha ileriye götürmek. El ele verdiğimizde yürekli bir kentin küllerinden doğuşuna hepimiz şahit olacağız inşallah. Çivril’in dinamizm kokan genç beyinlerle, koca bir hayat dolu tecrübeli ustalardan başka hiçbir şeye ihtiyacı yok.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.