ÇİVRİL’İN ŞAMPİYON KIZLARI GELİYOR

Denizli Voleybol liginde mücadele eden Yeşil Çivril Belediyespor kız voleybol takımı, lige galibiyet ile başladı.

Yayın: 01 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.01.2024 09:36:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

5 grupta 25 takımın yarıştığı Denizli Voleybol Liginde Küçük kızlar kategorisinde mücadele edecek olan yeşil Çivril Belediyespor Kız Voleybol takımı çıktığı ilk maçında rakibini 3 -0 yendi.

 

Beş takımın yer aldığı grupta ilk maçını Pars (Fenerbahçe) Kız voleybol takımı ile yaptı. İlk setinde rakibine 25 -14 üstünlük kuran Yeşil Çivril Belediye spor ikinci seti de 25 – 6 kazandı. Üçüncü sette daha rahat bir oyun sergileyen Yeşil Çivril Belediyespor Kız Voleybol takımı son seti de 25 -19 kazanarak maçtan 3 – 0 galip ayrıldı.

 

Grup maçlarının tamamlanmasının ardından gruplarında ilk iki sırayı alan takımların yarı final oynayacağı lig sonunda, ilk iki sırayı paylaşan iki takım İl şampiyonluğu maçı oynayacak.

 

İl şampiyonu olan takımın Ege Bölge şampiyonasında Denizli’yi temsil edeceği sezon, Türkiye Şampiyonası ile sona erecek.

 

İlk maçında üç puan kazanan Yeşil Çivril Belediye spor oyuncuları galibiyeti hocaları ile kutladı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.