ÇİVRİLLİ GÜREŞÇİLER MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN MİSAFİRİ OLDU

Türkiye ikincisi olan Yeşil Çivril Belediye spor U11 ve U13 güreş takımını ağırlayan İlçe Milli eğitim müdürü genç sporcuları tebrik etti.

Eğitim Yayın: 03 Ağustos 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 03.08.2024 17:08:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe Milli Eğitim müdürü Dr. Mehmet Gök, Ordu’da düzenlenen Türkiye Grekoromen güreş şampiyonasında Türkiye İkincisi olan U11 ve U13 Grekoromen güreş takımını makamında kabul etti.  Ziyarette öğrenci – sporculara hediye veren müdür Gök, öğrencilere spor ve eğitim hayatlarında başarı diledi.

 

Ziyarette sporcu – öğrencilerle yakından ilgilenen İlçe Milli Eğitim Müdürü öğrencilerin ders notları ve spordaki hedefleri hakkında bilgi aldı. Güreşin ata sporu olduğunu ve Çivril’in güreş branşında son yıllarda önemli sporcular yetiştirerek uluslararası ve ulusal turnuvalarda adından söz ettiren bir ilçe olduğunu belirten ilçe Milli eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök “sizler yaptığınız spor ve aldığınız madalyalar ile ata sporumuz olan güreş sporunda Çivril’i, Denizli’yi ve ülkemizi gururla temsil edeceksiniz. Aynı şekilde okul hayatınızda elde ettiğiniz başarı ile de ülkemizin ilerlemesine müreffeh ülkeler seviyesine yükselmesine katkı sağlayacaksınız. Aldığınız madalyalar kazandığını kupadan dolayı hepinizi teker teker tebrik ediyorum. Sizlere destek olan spora yönlendiren ve teşvik eden ailelerinize selamlarımı iletiyorum. Atatürk’ün gösterdiği hedefle ahlaklı, zeki, çalışkan birer sporcu olmanız için çaba harcayan eğitmen ve çalıştırıcılarınızı kutluyorum. Türkiye’ye siz ve sizin gibi başarılı azimli ve idealist öğrenciler sayesinde sadece ilimle değil, sporla da adından söz ettiren bir ülke olacak” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.