Çivrilli Kıbrıs Gazisi Kansere Yenik Düştü
Çivril’de yaşayan 71 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Arif Zafer Karalar, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Vatani görevini yaptığı dönemde bağlı olduğu birlik ile Kıbrıs Askeri çıkartmasına katılan Arif Zafer Karalar, mücadele verdiği pankreas kanserine yenik düştü.
Edinilen bilgiye göre bir süre önce pankreas kanseri teşhisi konulan Kıbrıs Gazisi Arif Zafer Karalar hastalığın ilerlemesi üzerine Denizli’de özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Karalar, doktorların müdahalesine rağmen 3 Eylül Çarşamba gün sabah karşı hayatını kaybetti.
Evli ve üç çocuk babası Arif Zafer Karalar’ın cenazesi aynı gün ikindi vakti Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen askeri tören ile Çivril Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Arif Zafer Karalar’ın cenaze törenine Belediye Başkanı Semih Dere, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Askeri erkân, gaziler, STK ve Siyasi Parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

