ÇİVRİLLİ ÖĞRENCİLER TATİLDE KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRECEK

Çivril Belediyesi öğrenciler için sömestr tatilinde farklı etkinlik ve programlar düzenliyor.

Eğitim Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 08:34:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2023 - 2024 eğitim öğretim yılının ilk karnesini alan öğrencilere Çivril Belediyesinden tatil hediyesi. Tatil boyunca öğrenciler için her akşam sinema gösteri düzenlenirken, gün içindeyse Testi atölyesinde çalışma yapmak isteyen öğrencilere olanak sunulacak.

 

Çivril Belediyesi karne alan öğrenciler için tatil programı hazırladı. Öğrenci ve çocukların, tatil de keyifli ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte her gün 19.30’da sinema gösterimi olacak. Etkinlik çerçevesinde gün içinde de saat 10.00 ile 15.50 arasında öğrencilere sekiz seans testi ve çömlek yapım olanağı sunulacak.

 

Ücretsiz yapılacak etkinliklerle ilgili olarak Belediyeden yapılan bilgilendirmede “sömestr tatilinde Çivrilli çocuklarımızın ve öğrencilerimizin el becerilerini geliştirmeleri, sanatsal gelişimlerini arttırmaları ve kaliteli zaman geçirerek okul dışında yeni arkadaşlar edinerek sosyalleşmeleri amacıyla belediyemiz bünyesinde her gün tren yolunda bulunan belediye sosyal tesislerimizde saat 19.30’ta sinema gösterimi olacak. Aynı program dahilinde el becerisinin geliştirmek isteyen öğrencilerimiz içinde İğdir mahallemizde bulunan Yöresel ürün Pazarı binamız içindeki Testi ve Çömlek atölyemizde testi yapım çalışmaları olacak. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin Çivril ve Türk kültürünü öğrenmesi ilgi duyması ve yaşatması adına bu tür etkinlik ve faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Testi atölyemizde testi ve çömlek yapmak isteyen çömlek ve testi yapmaya meraklı tüm çocuklarımızı her gün saat 10.00 ile 15.50 saatleri arasında İğdir Yöresel ürün Pazarı binamızdaki testi Atölyemize bekleriz” ifadelerine yer verildi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.