ÇİVRİLLİ ŞAMPİYONLAR KAZAKİSTANDA

Çivrilli Bilek güreşçiler Kazakistan’da düzenlenecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında mücadele edecek.

Yayın: 28 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 28.08.2023 07:40:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dünya Şampiyonasında ülkemizi Temsil edecek Milli Bilek Güreşçiler Kazakistan’a uçtu. 25 Ağustos – 3 Eylül 2023 tarihleri arasında Kazakistan’ın Almata şehrinde düzenlenecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Çivrilli 4 sporcu Altın madalya için ter dökecek.

 

Haziran ayında Moldova’da düzenlenen Avrupa şampiyonasında madalya alan ve Milli Takıma katılmaya hak kazanan Rafet Korhan, Hasan Deniz, Yusuf Nalçacı ve Petek Çavdar Dünya şampiyonasına katıldı. Çivrilli sporcular 15 yaş altı ve 18 yaş altı kategorilerinde mücadele edecek.

 

Turnuva için Kazakistan’a giden sporculara başarı dileyen Belediye Başkan Niyazi Vural “Çivril’imizin adını başarılar ile uluslararası arenada duyuran genç sporcularımıza başarılar diliyorum. Bizlere Avrupa Şampiyonluğu mutluluğunu yaşatan ve Milli Takım forması ile Çivril’imizi Dünya Şampiyonasında temsil etme şansı yakalayan kardeşlerimizin bu turnuvadan da madalyalar ile döneneceğine inanıyorum Allah başarılarını daim etsin. Hem Çivril’imizi hem de ülkemizi, aldıkları altın madalyalar ile gururlandıracaklarına inancımız tam” sözleri ile başarı diledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.