ÇİVRİLLİ SPORCU KICK BOKS TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI KAZANDI

Çivrilli başarılı dövüş sporcusu Özkan Öz, Konya’da düzenlenen Açık Kick Boks turnuvasında altın madalya kazandı. Öz, madalyasını aldıktan sonra ‘Bozkurt’ işareti yaparak Futbol Milli Takımına destek oldu.

Yayın: 11 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.07.2024 10:18:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası 1-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında Konya'da düzenlendi. Turnuvaya katılan Çivrilli Kick Boks sporcusu Özkan Öz turnuvada altın madalya aldı.

 

1-9 Temmuz tarihleri arasında Konya'da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda mücadele eden Özkan Öz, kategorisinde altın madalya kazandı. Daha önce katıldığı bir çok turnuvada kazandığı madalya ve birincilikler ile Çivril’i başarı ile temsil eden Öz, aldığı altın madalya ile Milli Takıma girme yolunda büyük bir adım atmış oldu.

 

28 yaşındaki başarılı sporcu Öz turnuva sonunda yaptığı değerlendirmede 15 yıldır ringlerde başarı ile Çivril’i temsil etmeye çalıştığını belirterek “15 yıldır kendi imkanlarımla Kıck Boks yapıyor ve turnuvalara katılıyorum. Bugüne kadar Ege bölge şampiyonluğu Akdeniz şampiyonluğu Avrupa 3.üncülügü ve 2023 yılında da Dvisia Fight arena profesyonel müsabaka şampiyonluğuma vardı. Burada 84 kiloda mücadele ettim ve kategorimde altın madalya aldım. Yaklaşık 8 Bin sporcunun katıldığı bu turnuvada da Çivril’i temsil etmekten onur duydum. Kazandığım altın madalya milli takıma girme konusunda öncü olacak. İnşallah milli forma ile de ülkemi, Denizli’yi ve Çivril’i, temsil etme şansını yakalarım” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.