ÇİVRİLLİLER EZAN OKUNMAYINCA ORUCU GEÇ AÇTI

İlçe merkezi ile birlikte 76 mahalle de bulunan 120 camide ezan okunmadı. Çivrilliler akşam ezanı okunmayınca iftarlarını açmakta tereddüt etti.

Yaşam Yayın: 18 Haziran 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 18.06.2016 21:17:16
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Orucunu açmak için sofra başında bekleyen Çivrilliler ezanlarını televizyonlardan takip ederek açtılar. Ezanın okunmamasından dolayı orucunu geç açan ve tepki gösteren bazı vatandaşlar sorumluların bulunmasını istediler.

Yetkililer konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada Ramazan ayında ezanın merkezi sistem ile okunduğunu belirterek “merkez camimizde bulunan merkezi sistem cihazımızda oluşan arızadan dolayı ezan sisteme bağlı camilerde duyulmamış olabilir” dediler. Arızanın giderildiğini de belirten görevliler aynı sorunun bir daha yaşanmaması için daha dikkatli olacaklarını da sözlerine eklediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.