ÇOCUKLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Çivril Belediyesinin, Ramazan ayında kurduğu Gönül Sofraları coşkuyla devam ediyor.

Yaşam Yayın: 25 Haziran 2015 - Perşembe - Güncelleme: 25.06.2015 01:26:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi bu kez de Işıklı Mahallesi´nde Gönül Sofrası kurdu. Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftarda, Belediye başkan yardımcıları Salim Altuntaşoğlu, Gürol Mutlu ve AK Parti Belediye meclis üyeleri vatandaşları yalnız bırakmadı.

Işıklı mahallesi pazaryerinde düzenlenen iftar programına eşi birlikte katılan Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven yemeğe katılan tüm vatandaşları masalarında ziyaret ederek tek tek hal hatır sorup hasbıhal etti.

ÇOCUKLARIN MASASINDA İFTAR YAPTI

Vatandaşlarla sohbet ettiği sırada yemeğe katılan çocukların birlikte iftar yapma önerisini geri çevirmeyen başkan Gürcan Güven iftarını çocuklarla birlikte yaptı. Yemek boyunca çocuklarla sohbet eden başkan Gürcan Güven çocuklara büyünce hangi meslekleri seçeceklerini sordu. Çocuklardan gelen sorulara tek tek cevap veren başkan Gürcan Güven Çivril belediyesi olarak çocuklar ve gençler için yapmayı hedefledikleri projeler ile Gençlik ve Kültür merkezi hakkında bilgiler de verdi. Başkan Güven Ramazan ayının güzelliklerini yaşamak ve yaşatmak için çalıştıklarını belirterek “Ramazan ayı dostluk, kardeşlik, paylaşmak ve birliktelik ayıdır. Bu yıl her gün başka bir mahallemizde iftar yapıyoruz. Bugün Işıklı mahallemiz de kardeşlerimizle bir araya geldik. Genç kardeşlerimiz bizi sofralarına davet edince onları kırmadık birlikte iftar yaptık. Rabbim inşallah tuttuğumuz oruçları bu günahsız kardeşlerimizin oruçlarından eyler” dedi.

Yemek boyunca çocuklar ve gençlerle sohbet eden başkan Güven daha sonra başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte kahve toplantısı yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.