DEĞİŞİM VE GELİŞİM İÇİN AKPINAR’A KADIN ELİ DEĞECEK

Çivril’de muhtar adaylığını ilk açıklayan kadın muhtar adayı Özlem Cennet Açar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gündem Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 12:17:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akpınar Mahallesinde 11 erkek muhtar adayının karşısında tek kadın muhtar adayı olarak yarışacak olan Açar “Akpınar’ın değişimi ve gelişimi için kadın eli değmeli. Kadınlar ile mahallemizi güzelleştirecek, değiştirecek ve geliştireceğiz” dedi.

 

Adaylığını açıkladıktan sonra mahalle ile ilgili çalışmalarına başlayan eksik ve ihtiyaçları tespit ederek mahalle sakinleri ile bir araya gelen Muhtar adayı Özlem Cennet Açar çalışmalarına hız verdi. Seçime kısa bir süre kala mahallede her aile ve sokağı ziyaret eden Açar “sokak sokak eksik ve ihtiyaçları tespit ettik. Akpınar mahallemizin her bireyine ulaştık. Nerede ne yapılması gerektiğinin çalışmasını iyi yaptık. Akpınar için mahallenin büyükleri ve ileri gelenleri ile fikir alışverişi yaptık. Verimli bir dönem geçirdik inşallah 31 Marttan sonra mahallemiz için daha verimli daha güzel olacak” dedi.

 

Mahallelerin aileden sonra toplumu oluşturan en küçük oluşumlar olduğuna dikkat çeken Özlem Cennet Açar “mahalle aile gibi Özel ve korunaklı. Bu fikirle yola çıktık. Akpınar Mahallesi bizim evimiz, ailemiz. Mahalle güçlü olursa güzel olur. Mahallenin güçlü olması, mahalle ile ilgilenen mahalleyi bilen muhtarla olur.  Hedefimiz amacımız, mahallemizin güçlenmesi, güzelleşmesi, gelişmesi için. Adaylığımı açıkladıktan sonra gördüğüm ilgi aldığım destek doğru yolda olduğumu gösterdi ve daha çok cesaret verdi. Kadın elinin değdiği her yer gibi Akpınar mahallemizde güzelleşecek” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.