DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

Çivril Belediyesi Meclis üyeleri hafta sonu Afyonkarahisar’da yapılan eğitim toplantısına katıldı.

Siyaset Yayın: 26 Ocak 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 26.01.2015 17:42:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Belediyeler Birliği’nin her yıl gerçekleştirdiği eğitim toplantılarına Çivril adına Belediyesi meclis üyeleri Salim Altuntaşoğlu, Tunay Yazıcı ve Muzaffer Palaz katıldı.

Hafta sonu Afyonkarahisar’da İkbal Termal Tesislerinde yapılan toplantıya katılan Belediye meclis üyesi Denetim Komisyonu üyeleri üç günlük eğitim programında Denetleme ve Kontrol konularında eğitim aldılar. Eğitim programı sürecinde Belediye Meclisi İhtisas komisyonları oluşumu, Oluşturulan Komisyonların Raporlarının Bağlayıcılığı, Oylama Usulleri, Devlet İhale Kanunu Kapsamı ve İhale yönetmeleri ve İhale Komisyonu görev ve Sorumlulukları ile Kamu Zararı, Kamu Zararının Takip ve Tahsili, Kamu Zararına sebep olan İşlemler, Sorumluları ve Komisyonun Zararı tespit etmesi konularında eğitim alan meclis üyeleri CHP li Tunay Yazıcı ve Salim Altuntaşoğlu “katıldığımız eğitim seminer  ile görev aldığımız Denetim Komisyonunda daha bilinçli ve verimli çalışacağımıza eminiz. Amacımız Çivril belediyesi ve kapanan Belediyeleri ile muhtarlıkların Çivril Belediyesine devrolunan hesapların denetlenmesinde hata ve yanlışlığa mahal vermemek” dediler.

Üç günlük eğitim seminerinden sonra Çivril’e dönen meclis üyeleri komisyon çalışmalarına Pazartesi gün itibari ile başladılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.