DOĞAL BALIK YEMEK İSTEYENLER ÇİVRİL’E GELİYOR

Denizli’de doğal tatlı su balığı menüsü ile çok sayıda turiste ev sahipliği yapan Tarçın Balık restoran balık severlerin vazgeçilmez adresi oldu.

Yaşam Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 11:47:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Hizmete açıldığı 2020 yılından itibaren değişmeyen kalite ve damak tadı ile yerli ve yabancı bir çok turistin uğrak mekanı haline gelen tarçın restoran Çivril ışıklı gölünde yetişen doğal sazan ve Turna balığı menüsü ile dikkat çekiyor. Yöreye has pişirme tekniği ile hazırlanan ve sunum yapılan balıkların en büyük özelliği doğal ortamlarından olta ile yakalanmaları.

 

Havuz balıkçılığını yaygınlaştığı dönemde müşterilerine doğal sazan ve Turna balığı menüsü ile hizmet veren işletmeci Gülten Büyükkal “Denizli’de alabalık ya da havuz balığı yiyebileceğiniz birçok mekan var. Ancak doğal sazan ve turna balığı yiyebileceğiniz tek adres Çivril Tarçın restoran” dedi.

 

Çivril Işıklı gölünde yetişen sazan ve turna balığının lezzetinin ülkenin birçok yerine uzandığını belirten Gülten Büyükkal “2020 yılında başladığımız restoran işletmeciliğinde ilk hedefimiz, misafirlerimize Çivril’de yetişen sazan ve turna balığını yine kendimize has pişirme yöntemleri ile hazırlayarak beğenilerine sunmaktı. Bu ilkeden hiç vazgeçmeden istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Balık menümüz Sazan ve Turna balığından oluşuyor. Hazırladığımız Turna ve sazan menüsünün ünü ülke sınırlarını aştı. Bu yıl çok sayıda yabancı misafirimizi ağırladık” dedi.

 

Doğal balık yemek isteyenlerin Çivril tarçın Restoranı tercih ettiğini belirten Gülten Büyükkal “Turna ve Sazan havuz balığı değil. Doğal yaşam alanından av sezonunda avlanıyor ve satışa hazır hale getiriliyor. Mesleğinde uzman aşçılarımız Çivril’e has pişirme tekniği ile hazırladığı balıklar, balık severlerin beğenisine sunuluyor. Özellikle sağlıklı ve doğal beslenmek isteyenler müşteri portföyümüzde yer alıyor” dedi.

 

Nilüfer sezonunda Çivril’e gelen yabancı turistlerinde sazan ve turna balığını çok beğendiklerini belirten Gülten Büyükkal “son iki yıldır düzenlenen Nilüfer turları ve şenlikleri için Çivril’e gelen yabancı uyruklu turistler restoranımızda yedikleri doğal Sazan ve Turna balığına hayran kalıyor. Çoğu zaman taleplere yetişmekte zorlanıyoruz” dedi.

 

Uşak Afyonkarahisar karayolu üzerinde Çivril Beydilli Mahallesinde bulunan Tarçın Restoran sabah kahvaltısı ve akşam yemeği servisi ile de müşterilerini ağırlıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.