Dolandırıcıların oyununu Polis bozdu

Yayın: 07 Eylül 2013 - Cumartesi - Güncelleme: 07.09.2013 14:13:47
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçen hafta içinde 155 Polis imdat’ı arayarak darp edildiğini ve parasının gasp edildiğini belirten İ.D polisten yardım istedi, olay yerine gelen polis ekipleri İ.D’nin verdiği ifadeler ve bilgiler doğrultusunda İ.D’yi darp eden şahsın peşine düştü. Yapılan soruşturmada İ.D’nin yalan söylediğini ortaya çıkaran polis soruşturmayı derinleştirerek dolandırıcılık olayını aydınlattı.

Kendisine havale ile para geldiğini ve parayı çektikten sonra A.D tarafından darp edilerek parasının gasp edildiğini belirten İ.D ve suç oratğı A.D polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından ifadeleri alınan İ.D (27) ve A.D (41) Suç uydurmak ve dolandırıcılık suçlarından mahkemeye sevk edildiler. Edinilen bilgiye göre dolandırıcıların aynı evde yaşadıkları ve darp edilerek gasp edildim diyerek parası çalınmış gibi davrandıkları, üçüncü bir şahıslardan şikâyetçi olmamak karşılığında para almaya çalışarak dolandırıcılık yaptıkları tespit edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.