DÜĞÜN YEMEĞİ ZEHİRLEDİ

Çivril’de düğünde tavuk pilav yiyen 37 kişiyi zehirlendi.

Sağlık Yayın: 10 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 10.08.2023 11:07:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Çivril’de dün düzenlenen düğün yemeğinden yiyen 37 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan vatandaşların durumunun iyi olduğu ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

 

Çivril İğdir Mahallesi’nde dün düzenlenen düğün yemeğinden sonra bazı vatandaşlar rahatsızlandı. Kusma, ishal, mide bulantısı gibi şikayetlerle hastaneye giden vatandaşlar yapılan ilk muayene ve kontrol sonrası müşahede altına alınarak tedavilerine başlandı.

 

Zehirlenen vatandaşların durumunun iyi olduğu ve hastanede tedavilerin sürdüğü öğrenildi. Konuyla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.

 

Hastaneye başvuran vatandaşların düğünde de tavuklu pilav, kuru fasulye ve ayran yedikleri, zehirlenmenin yemekten olup olmadığını araştırıldığı ifade edildi.

Yorumlar (1)
10.08.2023 11:43
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.