EŞSİZ MENÜSÜYLE MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Kış gecelerinin sıcak mekanı Çamlık Garden, Çivril manzarası eşliğinde konuklarını ağırlıyor.

Yaşam Yayın: 15 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.12.2023 08:54:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’in gözde mekânlarından özel anların vazgeçilmez noktası Çamlık Garden, yenilenen konsept ve menüsüyle misafirlerine eşsiz anlar yaşatıyor. Doğal, organik ve günlük ürünlerin servis edildiği Kafe’de minik misafirlerde unutulmadı.

 

İşletmeci Ramazan Ilgaz kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin ve damak tadına önem verenlerin vazgeçememeği bir mekan oluşturduklarını belirterek “Çamlık Garden Çivril’in en güzel noktasında yer alan doğanın içinde çam ağaçlarının arasında şehrin gürültüsünden uzakta bir yerde. Bu kadar güzel bir noktada eşsiz lezzetler ile misafir ve konuklarımızı ağırlıyoruz. Günlük hazırladığımız makarna, pizza ve hamburger gibi aperatif yiyecekleri şömine yanında servis ederken sabah kahvaltımızla da doğal ve organik ürünlerin yer aldığı serpme kahvaltımız Çivril’de ilk ve tek olduğumuzu iddia ediyoruz” dedi.

 

Pizza hamurunu müşterinin talep ve isteğine göre hazırladıklarını belirten Ramazan Ilgaz “dondurulmuş gıda kullanmıyoruz. Pizza hamurumuz müşteri sipariş verdiği anda yoğruluyor ve hazırlanıyor. Tüm ürünlerimiz en kaliteli markaların ürünleri ve mümkün olduğunca doğal ürünler. Aynı şekilde hamburgerlerimizi kendimiz hazırlıyoruz, makarnalarımız müşterilerimizin tercihine göre hazırlanıyor. Manzarası ve ortamı ile Çivril’de tek olan Çamlık’ta, hazırladığımız menü de tek ve özel” dedi.

 

Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği için Çamlık Garden’i tercih eden ailelerin çocukları için özel menü ve vakit geçirmeleri için etkinlik düzenlediklerini belirten Ramazan Ilgaz “klasik restoran ve kafelerin işleyişinin dışında bizim kafemize gelen çocuklar evlerindeymiş gibi minderler üzerinde oturup, mısır ikramımızla sinema izleyebiliyor. Aileler akşam yemeklerini yedikten sonra çay ve kahve eşliğinde sohbet ederken çocukları da sıcacık şömine karşısında sinema keyfi yapabiliyor” dedi.   

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.