FAZLA ARAÇLAR İHALE İLE SATILACAK

Çivril Belediyesi ihtiyaç fazlası araçları satacak.

Gündem Yayın: 04 Şubat 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 04.02.2015 19:36:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi açık ihale yönetimiyle kapanan belediyelerden Çivril Belediyesine devrolunan kamyon, otomobil, iş makinesi, otobüs, minibüs, traktör, çöp araçlarından oluşan 42 aracı 12 ve 13 Şubat günü Belediye Encümeni huzurunda satacak.

Konuyla ilgili olarak belediyeden yapılan açıklamada belediye bünyesinde bulunan ihtiyaç fazlası 8 otobüs,2 çöp kamyonu,3 traktör,8 kamyon,1 kamyonet, 1 otobüs, 5 otomobil ve 14 adet iş makinesi kepçe ve greyder ile silindiri satışa çıkardıkları belirtildi.

Açıklamada İhaleye katılmak isteyen vatandaşların belediyeden bilgi alabileceği belirtilerek, "Belediyemiz tarafından bir kısmı ekonomik ömrünü tamamlamış diğer bir kısmı ise kullanılabilir araçların satışı için ihale açılmıştır. İhale 12 ve 13 Şubat günü saat 09.00'da Çivril Belediyesi hizmet binasında Encümen huzurunda açık arttırma usulüyle yapılacaktır. İhaleye gerekli iş ve işlemlerini tamamlayan herkes katılabilir. Araçlar şu an kum eleme tesisleri garajında olup istekliler araçları yerinde görebilirler" denildi.

Satışa çıkartılan araçların muhammen bedelleri 500 TL ile 35 BİN TL arasında değişirken Çivril Belediyesinin araç satışlarından ortalama 350 BİN TL gelir elde etmesi bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.