İnşaat / Yapı

Demirtaş Hazır Beton & Beton Elemanları

Demirtaş Hazır Beton & Beton Elemanları
Google News


1964'ten bu yana Her Zaman En İyi Ürün ve Hizmeti Sunmaya Devam Ediyor.
 

Demirtaş; yer aldığı hazır beton, inşaat, taahhüt, beton elemanları sektöründe, yüksek kalite ve hizmet standartlarından ödün vermeden, ürün çeşitliliğini geliştirmeyi ve sektördeki yerini koruyarak, istikrarlı büyümesini devam ettirmeyi hedeflemektedir.

 

Demitaş A.Ş. yeni yönetim politikası ile bugün; Çivril ilçe sınırı içerisinde 2 adet, Çal ilçesi sınırları içerisinde 1 ve Afyon/Dinar ilçe sınırları içersinde 2 adet olmak üzere 5 beton santrali, 7 adet mobil pompa, 25 adet transmikser ile aylık üretimini 30.000m³'e çıkarmıştır.

 

Şirket bünyesinde 12 beyaz yakalı olmak üzere toplam 360 uzman personel görev yapmaktadır.

 

Çalışanların yönetime aktif katılımı, motivasyon ve iletişiminin geliştirilmesi üzerinde hassasasiyetle duran şirketimizde tüm ünite ve tesislere yansımıştır. Şirketimizin bütün tesislerinde bilgisayar kontrollü otomasyon sistemi ile üretim yapılmaktadır. Demirtaş A.Ş. olarak çevreye duyarlı ve deprem gerçeğini ön planda tutarak, insan hayatına değer veren üretim anlayışıyla çalışmaktadır.

 

Kurulduğumuz günden bugüne gelişen teknolojiyi sürekli takip ederek, dengeli ve sürekli büyümeyi hedefleyen Demirtaş A.Ş.; iş güvenliği, çevresel duyarlılığı, müşteri odaklı hizmet anlayışı, kurumsal yapısı, profesyonel iş gücü ve geniş makine parkıyla sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer almaktadır.