Gazeteciler Yemekte biraraya geldi

Yayın: 10 Haziran 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 10.06.2013 16:02:49
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beydillide gerçekleşen yemekli toplantıya Yeşil Çivril Gazetesinden Bülent Çakır, Çivril 30 Ağustos Gazetesinden Ali Şahan, Çivril’in Sesi Gazetesinden Sebahattin Yaman ile Doğan Haber Ajansı Çivril Muhabiri Tunay Yazıcı katıldı.

 

Öğlen yemeğinde bir araya gelen gazeteciler güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunurken yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partilerin aday adayları hakkında da değerlendirmelerde bulundular. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Çivril’in güncel sorunlarını masaya yatıran gazeteciler yemek sonrası siyasi gelişmeler hakkında fikirlerini paylaştılar.

Yerel basının karşılaştığı sorunlar konusunda birlikte hareket etme kararı alan Basın çalışanları toplantıda bir araya gelme ve fikir alışverişinde bulunma faaliyetlerini düzenli hale getirme kararı aldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.