GENÇLER DONANIMLI VE EĞİTİMLİ OLMALI

Gençlik Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Niyazi Vural merkezdeki gençlerle bağla ve gitar çaldı. TV'de futbol maçı yaptı.

Eğitim Yayın: 12 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.11.2023 12:06:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye çalışma ve faaliyetleri dışında öğrenci ve gençlere öncelik veren ve her fırsatta gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Niyazi Vural Çivril Gençlik merkezi ile Halk Eğitim merkezinin Karate kursunda eğitim gören gençleri ziyaret etti.  Sıcak ve samimi ortamda öğrencilerle sohbet eden Başkan Vural, “Gençlerimizi yarınlara hazırlamak ve her açıdan donanımlı bireyler olabilmelerini sağlamak için büyük gayretler veriyoruz. Bu amaç için hizmet eden Çivril Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gençlerimizi ve Halk Eğitim Merkezi ile Belediyemizin birlikte açtığı Karate kursunu ziyaret ettik” dedi.

 

Ziyarette gençler ile sohbet eden Başkan Vural daha sonra müzik eğitimi alan gençlerle bir araya gelerek gençlerden çaldıkları enstrüman ve eğitimlerle ilgili bilgi aldı. Bir süre gençlerle birlikte gitar ve bağlama çalan Başkan Vural, gençlerle TV üzerinden Futbol maçı yapmayı da ihmal etmedi. Başkan Vural gençlik merkezinde piyona çalarak gençlere kısa bir konser verdi.

 

Başkan Vural gençlerle buluşma kapsamından Halk Eğitim Merkezi ve Çivril belediyesi tarafından açılan Karate kursunu ziyaret etti. Başkan Vural burada kuşak atlayan öğrencilerin gösterisini izledi ve kuşak alan öğrencilerin kuşaklarını bağladı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.