GENÇLERİN BAYRAM COŞKUSU, STADI DOLDURAN BİNLERCE ÇİVRİLLİ’Yİ GURURLANDIRDI

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çivril’de düzenlenen farklı etkinlikler bir hafta boyunca kutlandı. Cumhuriyet Meydanında başlayan kutlamalar ilçe stadında düzenlenen görkemli program ile sona erdi.

Gündem Yayın: 20 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2024 10:19:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

15 Mayıs’ta Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’, ilçe stadında düzenlenen tören ile sona erdi.

Gençlik Spor İlçe müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama etkinlikleri 15 Mayıs'ta Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Gençlik Spor İlçe müdürü Sadullah Şimşek,Gençlik merkezi görevlileri ve gençler tarafından yapılan çelenk sunumunun ardından meydan gençlik merkezi tarafından stant açıldı. Açılan stantta Gençlik Merkezi faaliyetleri ve Çivril’de gençlere yönelik devam eden aktivite ve spor çalışmalarının tanıtımı yapıldı.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı kapsamında okullar arası ve öğrenciler arası Masa Tenisi, Bocce, Dart, Cirit,Okçuluk, Gülle, Basketbol, Atletizm, Halat Çekme, yarışmaları düzenlendi.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 19 Mayıs Pazar günü ilçe stadında düzenlenen program ile tamamlandı.

İlçe stadında Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan bayram kutlamaları, Şevkiye Özel Fen Lisesi Okul Müdürü Tuğrul Boztepe, günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

 

Konuşmasında gençlik ve gelecek vurgusu yapan Tuğrul Boztepe, "Gelecek gençliğe emanet. Bunu bir asır önce gören kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk gençliğine güvenmiş bunuda her fırsatta dile getirmiş ve Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet etmiştir” dedi.

 

Tuğrul Boztepe'nin konuşmasının ardından Gençliğe Hitabe okundu. Törene katılan öğrencilerin 'Ata’ya Cevabı’ nı hep bir ağızdan okumasıyla devam eden bayram coşkusu, öğrencilerin okuduğu şiirler ve sergiledikleri gösteriler ile doruğa çıktı.

 

Bayram kutlamaları Şevkiye Özel Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Jimnastik, Halk Oyunları, Bayrak gösterileri ile devam etti.

Anma ve kutlama programı hafta içinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Hasan Akbulut ve protokol üyeleri tarafından ödüllerinin verilmesi, halkın bayramının kutlanması ve geçiş töreni ile sona erdi.

 

İlçe stadında düzenlenen Anma ve Bayram kutlamalarına Kaymakam Hasan Akbulut, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, STK ve Siyasi Parti temsilcileri, okul müdürleri, Kurum amiri ve müdürleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda Çivrilli katıldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.