GOCA İktidar 7 Yıldır Nerede?

Seçimlere bir hafta kala çalışmalarını yoğunlaştıran başkan adayları çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Siyaset Yayın: 24 Mart 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 24.03.2014 08:11:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çivril Belediye başkanı ve CHP Çivril belediye başkan adayı Hakkı Aslan’da seçim çalışmaları kapsamında köy ve kasaba ziyaretlerin ara vermeden sürdürüyor. Gündüzleri Çivril merkez’de esnaf ziyareti yapan Başkan Aslan ve CHP heyeti akşamları da köy kahvelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatıyor. Seçim çalışmaları için Işıklı kasabasında vatandaşlarla bir araya gelen başkan Aslan başkanlık dönemlerinde Çivril’e kazandırdığı hizmetlerden örnekler vererek “Çivril’e hizmet etmek Çivril için önemli projeler yapmak benim için onur’dur” dedi.

Konuşmasında Başkanların ve başkan adaylarının birer karnesi olduğunu belirten başkan Aslan “bizim karnemizi halk yaptığımız işe göre dolduracak. Bizim başarılı olup olmadığımıza Halk karar verecek” dedi.

“Yaptıkları bir şey yok Sanal vaatler sunuyorlar”

Işkılı Kasabası’nda kalabalık bir vatandaş kitlesine hitap eden başkan Aslan Ak Parti’nin Çivril için vaat ettiği projeleri de eleştirerek “Sanal fotoğraflarla iş yapacağız diyorlar. Çivril için yaptıkları hiçbir şey yok. Bakın 5 yılda Çivril devlet Hastanesinin arsa takas işini halledemediler. Biz Çivril Belediyesi olarak hastaneye verilmek üzere hastanenin yanındaki arsayı iki gün içinde aldığımız kararla Sağlık Bakanlığına bağışladık. bunlar daha iki kurum arasında arsa takasını yapamadılar. Şimdi de kalkmışlar sanal fotoğraflarla Çivril’e proje vaat ediyorlar” dedi.

“Çivril Belediyesi 117 Km yol yaptı GOCA İktidar Çevre yolunu daha yapamadı”

İş yapmak için iktidar gücü şart gibi anlatanların halkı kandırdıklarını da belirten Başkan Aslan “başkan başkan olduktan sonra iş yapmasını bildikten sonra iktidar olmak önemli değil. Bakın Çivril belediyesi 2009’dan beri kazılan yollara taş döşeme ve asfalt yaptı. Hem de muhalefet partisinin başkanı olarak. Ama iktidarın gücü bende bu güçle hizmet ederim diyen GOCA hükümet yedi yıldır Uşak Denizli karayolunu bitiremedi. Madem hizmet güçle oluyordu hani nerde iktidar neden yapamadı yolu?” dedi.

Çivril belediye başkanlığı yaptığı ilk dönem Belediye hizmet binasın olmadığını Çivril’in içme suyunu Balçıkhisar içme suları birliğinden aldığını kendi su deposunun dahi olmadığını söyleyen başkan Aslan “bizim yaptıklarımız ortada. Bütün yaptıklarımız gerçek sanal olan hiçbir şey yok. 30 Martta sandığa gittiğinizde sanal ile gerçeği ayırt edin. Karnemize notu ona göre verin” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.