Güven, “Bu sevgiye layık olacağız”

AK Parti Çivril Belediye başkan adayı Gürcan Güven Vatandaşların göstermiş olduğu sevgi gösterileri karşısında kendisinin de çok mutlu olduğunu ifade etti.

Siyaset Yayın: 19 Mart 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 19.03.2014 10:19:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her köyde sevgi gösterileri ile karşılanan AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, “Milletin gözündeki bu sevinç ışığının sönmemesi için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu sevgiye, bu güvene, bu desteğe, layık olacağız” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam Cumalar ve Akdağ Köylerini ziyaret eden AK Parti Çivril Belediye başkan adayı Gürcan Güven köylülerin göstermiş olduğu sevgi gösterileri karşısında kendisinin de çok mutlu olduğunu ifade etti. 

“Bir derdimiz var, o da halkın hizmetkârı olmak”

Köylü vatandaşların gösterdikleri ilgi karşısında çok mutluluk duyduğunu ifade eden Gürcan Güven ”Çok şükür ki bu güne kadar gittiğimiz her köyde, vatandaşlarımız bizleri gerçektende samimi duyguları ve sevgileri ile karşılıyorlar. Bizim halkımız elbette ki misafir perver bir halktır. Ama sevdikleri insana sevgisini ayrı bir gösteririler. Geçmiş dönemlerde yapmış olduğum kamu hizmeti vesilesiyle daha önce bu bölgeleri onlarca defa dolaştığım için halkımızın yapısını çok iyi biliyorum. Çok şükür ki geçmiş dönemlerde sizlere sürekli bir arada olmanın bu gün meyvelerini topluyoruz. Bu güne kadar Çivril belediye başkan adayı olarak arkadaşlarımızla birlikte tüm köylerimizi ziyaret ettik. Köylerimizde gerçekten samimi sıcak bir ilgi ve sevgi ile karşılandık. Tüm köylerimizde bize karşı olan sevgiyi gördük. Köylü vatandaşlarımızın gözlerinde gördüğümüz o mutluluk ışığının o güven işaretinin boşa çıkmaması adına bitmemesi adına bizler Allahın izni ile Çivril Belediyesini aldıktan sonra çok daha büyük gayretler ile çalışıp halkımızın refahı için elimizden gelenleri yapacağız” dedi.

DENİZLİ'DE NE VARSA, ÇİVRİLİMİZ’DE DE AYNISI OLACAK

Köylerin eksikliklerinin büyük şehir ile daha kolay aşılacağını ifade eden AK Parti Çivril Belediye Başkan adayı Gürcan Güven, geçmiş dönemlerde köylere hizmetlerin bütçe yetersizliği ve imkânların eksikliğinden dolayı geç ulaştığını ama büyük şehir kapsamında en büyük yatırımın bile daha kolay köylere ve mahallere getirileceğini sözlerine ekledi. Çivril’in tamamına yönelik 118 Dev Proje’yi açıkladıklarını anlatan AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, “Denizli Merkez’de hayata geçen irili ufaklı binlerce proje var. Bunları hepiniz görüyorsunuz. Büyükşehir Yasası adaletsizliği, haksızlığı gideren, bir ilde yaşayan tüm vatandaşlara eşit gözle bakan bir yasa. Bu yasa sayesinde artık Denizli Merkez’de ne varsa, Çivrilimiz’de de aynısı olacak. Tüm vatandaşlarımız modern bir büyükşehirde yaşamanın ayrıcalığını ve gururunu hissedecek” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.