HALK GÜNÜNE ÇİVRİLLİLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Halk Günü Buluşmalarında’ vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 27 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 27.05.2024 10:02:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Belediye Başkanı Semih Dere Halk Buluşmaları Toplantısının ilkini gerçekleştirdi. Katılımcı Belediyecilik anlayışı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Dere, vatandaşların talep ve önerilerini aldı. Gerçekleştirilen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Çivril Belediyesi'nin belirli aralıklarla gerçekleştireceği, halkın istek, öneri ve şikâyetlerini Başkan Semih Dere’ye doğrudan iletilmesine olanak sağlayan Halk Günü Buluşmalarının ilki geniş bir vatandaş katılımı ile tamamlandı. Başkan Dere, buluşmalar kapsamında vatandaşları Çivril Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki meclis toplantı salonunda misafir etti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Semih Dere göreve geldikleri tarihten itibaren gerçekleştirilen çalışma ve düzenlemeler ile ilgili bilgi vererek birlikte ve ortak akılla yönetimin önemine vurgu yaptı. Başkan Dere konuşmasında işlerin daha hızlı ilerlemesi ve şeffaf belediyecilik anlayışı kapsamında bu tür buluşmaların belli aralıklarla devam edeceğini söyledi.

 

Görüşmeye gelen vatandaşlar, Başkan Semih Dere'ye göreve geldiği günden bugüne gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkürlerini ileterek istek ve beklentilerini paylaştı. Ziyaretler sırasında vatandaşların talepleri not alındı. Vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Semih Dere, talep ve sorunlarla ilgili olarak iletilen istekleri müdürlüklere talimatlar vererek çözüm noktasında gerekli yönlendirmeleri yaptı.

 

İlki gerçekleştirilen Halk buluşması toplantısı karşılıklı sohbetler ve fikir alışverişleri ile devam etti. İki bölüm halinde yapılan toplantının sonunda katılımcı ve vatandaşlara teşekkür eden Başkan Dere Halkla daha sık bir araya geleceklerini belirterek “Bugün burada sizlerle bir araya gelmek, ilçemizin geleceği için çok önemli. Bu tür buluşmaları düzenli olarak gerçekleştireceğiz. İletilen her talep ve sorunu titizlikle değerlendirecek, çözüm için gerekli adımları atacağız. Hep birlikte el ele vererek ilçemizi daha güzel ve yaşanabilir bir hale getireceğiz. Sizlerin desteği ve katılımı ile bu yolda daha güçlü adımlar atacağız” dedi.

 

Programın sonunda Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, etkinliğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, Katılımcı belediyecilik anlayışıyla vatandaşların sorunlarını çözmek için var gücüyle çalışacaklarını belirtti. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.