İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULLARIN EKSİKLERİNİ TESPİT EDİYOR

2024 - 2025 eğitim öğretim sezonun planlamasını yapan İlçe Milli Eğitim müdürlüğü, müdür Dr. Mehmet Gök başkanlığında, okulları ziyaret ederek okulların eksik ve ihtiyaçlarını belirliyor.

Eğitim Yayın: 11 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.07.2024 10:12:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Köy okullarını ziyaret eden ilçe milli eğitim müdürü Dr. Mehmet Gök, okul idareci ve müdürleri ile bir araya gelerek okulların eksiklerini belirliyor.

 

Okulların fiziksel ihtiyaç ve eksiklerin belirlendiği ziyaretlerde öğretmen ve öğrencilerin daha kaliteli eğitime ulaşmaları için gerekli olan çalışımalar yapılarak fikir alışverişinde bulunuluyor.

 

Köy okulları ziyaretleri ile ilgili olarak bilgi veren İlçe Milli eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök öğrencilerin fiziki şartları eksiksiz okullarda eğitim görmeleri için çalıştıklarını belirterek “eğitime devam eden köy okullarımızı gelecek eğitim öğretim sezonuna eksiksiz hazırlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şube müdürlerimiz ile birlikte ziyaret ettiğimiz okullarda idareci ve müdürlerimizden bilgi alarak gerekli çalışmalar için rapor hazırlıyoruz. Şu ana kadar okullarımızda eğitimi aksatacak ya da olumsuz yönde etkileyecek bir eksik ya da ihtiyaca rastlamadık. Kaliteli ve verimli bir eğitim, okulların gelecek eğitim sezonuna hazır olmaları için ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.