İLÇE TEŞKİLATI OLARAK BAŞARILIYIZ

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Zeki Aksoy, “Çivril'de ilçe genelinde yüzde 45.53 oranıyla hedefimizi tutturduk” dedi.

Siyaset Yayın: 11 Ağustos 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 11.08.2014 21:07:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Aksoy, Ak Parti Çivril İlçe Binası'nda basın toplantısı düzenleyerek,  Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Zeki Aksoy, özellikle belde ve köylerde oy oranlarının patlama yaşayarak yüzde 50'e ulaştığının altını çizdi.

 

SEÇİME DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Seçim kampanyasına destek verenlere ayrı ayrı teşekkür eden Zeki Aksoy açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Belediye Başkanımız, Meclis Üyelerimiz, merkez mahalle ve köylerde aktif olarak seçimlere destek verdiler. Belediye Başkan ve Meclis Üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok yoğun programlarımız oldu, katkıları çok büyüktür. Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretler yaptık, afişlerle şehrimizi donattık,  onun dışında üyelerimiz, yöneticilerimiz ile geç saatlere kadar programlarımız oldu. Burada Sayın Milletvekillerimizin destekleri de çok büyük, buraya geldikleri zaman ellerinde olan zaman dahilinde katkı koymaya çalışmışlardır, bunu her zaman minnetle anıyoruz. Köylerimizdeki oy artışları bizleri son derece mutlu etti, önümüzde rakamlar var. Köylerin ortalaması yüzde 49'a geliyor. Diğer aldığımız seçimlerin en üstünde bir rakamla karşınızdayız.

 

OY ORANLARIMIZDA ARTIŞLAR OLDU

Ak Parti teşkilatı olarak 2009 seçimlerinden itibaren oylarını arttırarak başarı grafiğini yükseltiklerini belirten Aksoy “2009 seçimlerinde %36, 2010 Referandumda %44, 2011 Genel seçimlerde % 43,5 2014 Yerel seçimlerinde %42,7 son olarak ta cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %45.53 oy alarak hedeflerimizi tutturduk” dedi.

 

SANDIK GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Seçimin en önemli aşamasının sandık başında bulunarak oy kullanımından sayımına kadar sandığa sahip çıkmak olduğunu da hatırlatan Aksoy: “Elimizden gelenin en iyisini yapma gayretini gösterdik, bundan dolayı da mutluyuz. Çivril’de 160 sandık vardı. Sabah saat 7'de tamam dediğimizde ekip arkadaşlarımızın hepsi sandık başındaydı, bunu hiçbir partide göremezsiniz. Hatta 8-9-10 partinin birleşmesinden gelen adayların bazı sandıklarda temsilcileri yoktu. Biz teşkilat olarak üzerimize düşeni yaptık, zaferden bu netice ile çıktığımız için mutluyuz, gururluyuz”

 

İLÇE TEŞKİLATI OLARAK BAŞARILIYIZ

Zeki Aksoy mevcut ilçe örgütünün iki seçim geçirdiğini de ifade ederek, "İki seçime girdik bunlardan bir tanesinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesini yıkarak Çivril'de Ak Parti bayrağını en üst noktaya taşımışızdır. Bu ikinci seçimimiz, Çivril’de de Türkiye genelinde de bizden beklenenin üzerinde oy almışızdır. En alt kademesinden en üst kademesine kadar emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.