İLK ZİYARETİNİ ÇİVRİL'E YAPTI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu Çivril’e geldi.

Siyaset Yayın: 06 Aralık 2015 - Pazar - Güncelleme: 06.12.2015 17:38:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Huzurevi’ne ilave olarak yapılacak Rehabilitasyon Merkezinin protokolünü imzalamak için Çivril’e gelen Bakan Sema Ramazanoğlu ilk olarak Çivril kaymakamlığını ziyaret etti. Çivril Kayamakamı Orhan Burhan’dan ilçe ilgili bilgi alan Sema Ramazanoğlu daha sonra Çivril İlçe Garnizon komutanlığına geçerek görev yapan askerler ile bir süre sohbet etti. Beraberindekiler ile birlikte daha sonra Çivril belediyesine geçen Bakan Ramazanoğlu Çivril belediyesi önünde toplanan vatandaşlarla sohbet ederek belediye önünde kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasının ardından Belediyeye çıkan Bakan Sema Ramazanoğlu Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’den belediyenin çalışmalrı hakkında bilgi aldı. Daha sonra işaret diliyle duyma engellilere Kur’anı Kerim öğreten Ümmü Çelik’in işaret diliyle okuduğu Fatiha suresini dinledi.

Çivril Belediyesi ziyaretinden sonra AK Parti Çivril İlçe başkanlığını ziyaret eden bakan Sema Ramazanoğlu burada partililerle ve partinin kadın kolları üyeleri ile bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Çivril İlçe teşkilatından sonra programına Huzurevinde devam eden Bakan Sema Ramazanoğlu Çivril Huzurevinde kalan yaşlılarla bir süre sohbet ettikten sonra onlara hediyeler verdi. Daha sonra Huzurevi Rehabilitasyon merkezinin protokol anlaşması imzalandı. Çivril ziyaretinin son bölümünde şehit asker Kaan Kandemir’in ailesini ziyaret eden Sema Ramazanoğlu Baklan ilçesindeki programa katılmak için Çivril’den ayrıldı.

Aile Sosyal Politikalr bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nun Çivril Programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile Denizli Sosyal Hizmetler İl müdürü Ahmet Altın ile çok sayıda daire amiri ve bürokrat katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.