İLKLERİ YAŞATAN YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYESPOR BİR İLK DAHA İMZA ATTI

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da Denizli’yi temsil eden Yaşil Çivril Belediyespor, gelecek sezon hazırlıklarına devam ederken kurumsallaşma adına yürüttüğü çalışmalarını da sürdürüyor.

Yayın: 22 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2024 16:14:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İlk defa çıktığı BAL’da Denizli’yi 2023 - 2024 sezonunda temsil eden ve oynadığı play out maçları sonundan 2024 - 2025 sezonunda da BAL’da devam etme hakkı kazanan Yeşil Çivril Belediye spor transfer çalışmalarının yanında kulübü finansla açıdan güçlendirmek için girişimde bulundu.

 

"Hedeflerimiz de hayallerimiz de çok büyük"

 

Kulüp, ilçe merkezine açacağı satış mağazası ile kulübe sürekli gelir sağlamak için çalışmalarına hız verdi. 24 Temmuz Çarşamba günü açılışı yapılacak olan satış mağazasında kulübe ait lisanslı ürünlerin satışının yapılacağını belirten kulüp başkanı Kerem Boso “takımın ne büyük destekçisi olan Çivrilli sporseverler Yeşil Çivril Belediyespor’a ait forma, atkı ve diğer spor ürünlerini bu mağazada bulabilecekler. Açılan mağaza Amatör ligde bir ilk. İlk defa BAL’da mücadele eden bir takım satış mağazası açıyor. Açılan mağaza bizim hayallerimizin ve hedeflerimizin büyüklüğünü gösteriyor” dedi.

 

"Kendi Ayakları Üzerinde duran bir kulüp olacak"

 

Mağaza ile kulübün mali açıdan daha bağımsız bir yapıya kavuşacağını belirten başkan Boso "Yeşil Çivril Belediyespor'u kendi ayakları üzerinde duran, hiç kimseye bağımlı olmayan bir yapıya kavuşturmak için çalışıyoruz" dedi. 

 

"Hedefimiz 3. Lig"

 

Yeşil Çivril Belediyespor’un hedefinin 3 lig olduğunu belirten Başkan Boso “geçen sezon mücadele ettiğimiz ev Denizli’yi en iyi şekilde temsil ettiğimiz BAL’da hedefimiz 3 lige çıkmak. Yapılanmamız hedeflerimiz bu yönde. Bunun için bu mağazanın önemi birim için büyük. Çivrillilerin mağazaya destek vereceğimizden şüphemiz yok” dedi.

 

Yeşil Çivril Belediyesporun kentin en büyük değeri olduğunu belirten Kulüp başkanı Kerem Boso “Yeşil Çivril Belediyespor bir kulüpten daha fazlası, kentin en büyük değeri. Mağazamızın önce ilçemize ve kulübümüze sonrada taraftarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çarşamba günü yapılacak açılışımıza tüm Çivrillileri bekliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.