KADIN MUHTAR MAHALLEYİ İFTARDA BİR ARAYA GETİRDİ

Çivril’in ilk kadın muhtarlarından Özlem Cennet Açar mahalle sakinlerine iftar verdi. Evinin önünde verdiği iftar yemeğinde yüzlerce kişiyi ağırlayan kadın muhtar davetine katılanlara teşekkür etti.

Yaşam Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 14:29:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akpınar Mahallesi muhtarı Özlem Cennet Açar iftar yemeği verdi. TOKİ konutlarında düzenlenen iftar programına Akpınar mahalle sakinlerinin yanı sıra çok sayıda davetli ve Çivrilli katıldı. Eşi ile birlikte davetine katılanları karşılayan muhtar Özlem Cennet Açar “Ramazan birlik ve dayanışma ayı. Bizde bu ayı ruhuna uygun şekilde yaşamak ve uğurlamak istedik. Mahalle sakinlerimizle iftar yapmak istedik gelen herkesten Allah razı olsun” dedi. Mahallesinde birlik ve beraberliği daha çok yaşatmak için bu tür etkinliklere öncelik vereceğini belirten muhtar Açar “Akpınar mahallemizi evimiz gibi yapacağız dedik. Onun için ev ahalisi nasıl birlik olursa bizde mahalle olarak daha çok bir araya gelmeye bu tür etkinliklerde beraber olmaya özen göstereceğiz” dedi.

İlahilerle başlayan iftar programı akşam ezan okunmasıyla yapılan dua ile hep birlikte oruçların açılmasıyla devam etti.

İftar programı yemeğin ardından yapılan çay ikramı ve ilahi dinletisi sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.