KALDIRIM İŞGALİNE SON

Çivril Belediye Başkanlığı vatandaşların kaldırımları daha rahat kullanabilmesi için kaldırım işgali yasağı ile cadde ve kaldırımların daha kullanışlı hale gelmesi için denetimleri arttırdı.

Yaşam Yayın: 11 Aralık 2015 - Cuma - Güncelleme: 11.12.2015 12:03:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonucunda uyarıları dikkate almayarak kaldırım işgali yasağına uymayan esnaf ve satıcılar uyarılıyor.

Çivril Belediyesi zabıta ekipleri kaldırım işgali konusunda titiz bir çalışma içerisinde hareket ederek vatandaşın ulaşımının daha kolay olmasını sağlıyor. Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü; "Esnafımızın kaldırım işgali yasağına uymaları, kaldırımların daha rahat kullanışlı bir hale gelmesi için kontrollerimiz devam ediyor. Esnaflarımızın ve satıcılarımızın bu konuya daha hassas olmalarını rica ediyoruz" şeklinde uyarıda bulundu.

UYGULAMA HEM ESNAF HEM VATANDAŞ İÇİN

Bazı esnafların uygulamadn duyduğu rahatsızlığı dile getirmesinden sonra Çivril Esnaf Odası yönetimi ile bir toplantı düzenleyen Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven uygulamanın vatandaşlardan gelen talepler doğrultsunda başladığını belirterek “kaldırımlar ile başlattığımız denetimler vatandaşlardan belediyemize gelen talepler doğrultusunda başladı. Bazı bölgelerde esnaf kardeşlerimiz kaldırımı komple kapatıyor. Kaldırımı kullanamayan vatandaş yola inmek zorunda kalıyor hem trafik aksıyor hem can ve mal güvenliği tehlikeye giriyor. Yaşanan bu karmaşanın önüne geçebilmek için kaldırımlarda teşhir edilen malların 60 cm yi geçmemsi gerektiği konusunda esnaflarımızı bilgilendirdik. Uygulama başladıktan sonra bazı esnaflarımız rahatsızlıklarını dile getirdi. Esnaf odası yönetimi ile yaptığımız toplantı sonucu esnaflarımızın kaldırımları yaya trafiğine kapatmayacak şekilde kullanmasına izin verdik. 2016 yılında başlayacak kaldırım ve yol çalışmalrından sonra bu konuyu yeniden düzenleyeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.