“Kardeşlik duygularımız yeşertilerek daha da güçlendirilmelidir“

Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven, Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yaşam Yayın: 30 Nisan 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 30.04.2014 22:25:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Güven yayınladığı mesajda, manevi kazançlarla dolu olan mübarek Üç Ayların habercisi Regaib Kandilini kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Manevi anlamda kazançların en yüksek düzeye ulaştığı mübarek üç aylara girişin habercisi olarak da değerlendirilen Regaib Kandili’nin, inananlar için Cenab-ı Allah’dan af ve mağfiret dilemek için önemli bir fırsat olacağını vurgulayan Başkan Güven, böylesine önemli günlerin iyi bir şekilde değerlendirilmesi temennisinde bulundu.


Başkan Dr. Gürcan Güven mesajının devamında, “Manevi duyguların yoğunlaştığı, mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaib Kandili’nin çevremizde sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Bu manevi iklimi fırsat bilerek, aramızdaki kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının tahsis edilmesine, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeşertilerek daha da güçlendirilmesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu mübarek iklimin ilk gecesi olan Regaib Kandili’nin, başta milletimiz olmak üzere İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” ded.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.